10-07-2015

Tip voor een te gek outdoor sportfestival!

Na mijn laatste marathon avontuur post ik eigenlijk niet zo veel meer over sporten, trainen of hardlopen. Ik heb niet echt een specifiek doel, dus dan is het ook wat vreemd om over te bloggen. Niet zo interessant voor jullie ;-) . Dat neemt echter niet weg dat ik nog steeds lekker aan het trainen ben. Sinds een ... Lees meer »

sport, outdoor 4 reacties Reismeisje
22-02-2015

Trailrun, here I come!

De laatste tijd heb ik weinig hardgelopen. Ja, een wekelijks uurtje. Maar daar houdt het dan ook wel mee op. Een uur is misschien voor sommigen al heel wat, maar als ik terug denk aan een jaar geleden toen ik aan het trainen was voor de marathon, was dat pas af zien :-? . De afgelopen maanden ben ik flink met ge... Lees meer »

Sporten, hardlopen, krachttraining, trailrun 7 reacties Reismeisje
21-12-2014

Trainen met een personal trainer, part II

Een week of 3 geleden schreef ik over mijn keuze om te gaan trainen met een personal trainer. Aangezien daar behoorlijk wat vragen en reacties op kwamen, heb ik besloten af en toe een statusupdate te geven. Bij deze dus :-) . Tot nu toe vind ik het eigenlijk heel goed te doen! Zowel het trainen als ook het eten ... Lees meer »

Sporten, krachttraining, trainen, personal training 0 reacties Reismeisje
30-11-2014

Trainen met een personal trainer

Het is zo ver. Ik doe mee aan de hype die personal training heet…Nooit gedacht, zeker tot een half jaar geleden niet. Sterker; ik vond het altijd een beetje onzin en iets voor de Kim Kardashians van deze wereld. Sinds ik echter wat serieuzer met gewichten begon te trainen en langzaam wat spieren op mijn buik ont... Lees meer »

Sporten, Gezondheid, krachttraining, trainen, personal training 4 reacties Reismeisje
23-11-2014

Tips voor marathon training

Hoewel ik de afgelopen maanden meer in een krachttraining fase zit, is hardlopen toch wat ik het allerliefste doe. Lekker buiten, de wind om je oren en daarna zo’n heerlijk fris gevoel. Love it! Volgens mij ben je ofwel helemaal gek op hardlopen ofwel je vindt het 3x niks. Er bestaat niet echt een middenweg. Toc... Lees meer »

marathon, Sporten, hardlopen 2 reacties Reismeisje
26-10-2014

Verslaafd aan HIIT work out

Sinds mijn marathonavontuur in april dit jaar ben ik eigenlijk niet meer heel goed in het hardlopen geraakt. 10-15 kilometer loop ik wel, maar veel meer dan dat doe ik eigenlijk al maanden niet. Komt vanzelf weer. Ik zit nu namelijk he-le-maal in de krachttraining en HIIT modus ;-) . Nooit gedacht dat ik dat nog ... Lees meer »

Sporten, krachttraining, HIIT 3 reacties Reismeisje