01-09-2016

Interview met Bas en Ties van Globl + gave winactie

Regelmatig interview ik voor Reismeisje leuke, inspirerende mensen, die net zo gek zijn op reizen als ik . Vandaag is het de beurt aan het duo Bas en Ties. Los van dat ze al aardig wat van de wereld hebben gezien, hebben ze een poosje geleden een supergave webshop op gezet waar je allerlei producten kunt kopen die... Lees meer »

winactie, reizen, interview, Inspiratie 21 reacties Reismeisje
20-03-2016

10x tips voor startende bloggers

Meerdere keren per week krijg ik berichtjes van mensen die graag met bloggen willen beginnen, maar niet goed weten hoe. Of waar ze moeten beginnen. Of hoe ze er zo snel mogelijk geld mee kunnen verdienen…Tja. Ik beantwoord zo veel mogelijk mailtjes persoonlijk, maar het leek me leuk hier ook eens een artikel over... Lees meer »

bloggen, reisblog, blogtips 14 reacties Reismeisje
23-12-2015

Hoe verdien je geld met bloggen over reizen?

Wekelijks krijg ik verschillende mailtjes, berichtjes op Facebook en verzoekjes via Twitter over het starten van een reisblog. En dan meer specifiek: hoe je geld kunt verdienen met bloggen over reizen…Ik beantwoord elke vraag, maar eerlijk gezegd wordt het langzamerhand een halve dagtaak . En dus leek het me een ... Lees meer »

bloggen, reisblog, blogtips 22 reacties Reismeisje
13-12-2015

Win een te gekke foto naar keuze op canvas!

  Het is al weer een poosje geleden dat er een winactie op Reismeisje stond. Hoog tijd dus . En omdat ik sinds een paar weken live ben met mijn eigen website over reisfotografie en het bovendien bijna kerst is, leek dit mij een leuke aanleiding om een van mijn foto's cadeau te doen. Een mooie, uitvergrote versie v... Lees meer »

reizen, backpacken, winactie, fotografie, reisfotografie 22 reacties
10-09-2015

Snapshots van onze trouwdag

Als je regelmatig op Reismeisje te vinden bent of me volgt via Instagram, is je vast niet ontgaan dat Gerben en ik 2 weken geleden getrouwd zijn . Na een überromantisch aanzoek in Fins Lapland, was het eind augustus dan zo ver. Van tevoren was het voor ons al helemaal duidelijk dat we geen poespas wilden. Geen sch... Lees meer »

trouwen 33 reacties Reismeisje
09-09-2015

Culinaire wandeling met Wijn Spijs

Afgelopen zondag was er een culinaire wandeling door de oude binnenstad van het prachtige Deventer. Georganiseerd door Wijn Spijs. Ooit van gehoord? Een te gek concept waarbij je kennis kunt maken met verschillende restaurants. Overal krijg je, inderdaad, wijn en spijs . Kleine hapjes natuurlijk, want anders is h... Lees meer »

wijn en spijs, Lekker eten 2 reacties Reismeisje