Europa, Frankrijk
15-07-2019

Duik in de cultuur van 5 onontdekte Franse steden

Frankrijk. Land van wijn, wintersport en surfen langs de ruige, Atlantische kust. Eindeloos groen binnenland afgewisseld met bruisende steden. Zoete croissants als ontbijt en intense kaasjes als desserts. Dat is wat Frankrijk bij me oproept. Niet voor niets is het al decennia lang één van de meest populaire vakant... Lees meer »

Frankrijk, stedentrip, reistips, mulhouse, poitiers, nancy, toulouse, clermont-ferrand 0 reacties Reismeisje
Europa, Frankrijk
01-02-2019

Een fotoreis naar het Zuiden van Frankrijk

Sommige mensen draag je een extra warm hart toe. Nu doe ik dat bij veel mensen , maar er zijn mensen die je nog nét even wat meer gunt. Een extra portie geluk en liefde. Voor mij is Marius zo iemand. Ik ken Marius ruim 7 jaar. Toen liep ik het pand binnen van mijn voormalige werkgever. Waar ik tot en met vorig jaa... Lees meer »

Frankrijk, reisfotografie, fotografie, reizen, europa 0 reacties Reismeisje

De mooiste plekken in Zuid-Europa voor deze zomer

Europa is prachtig. Uniek. Divers en eigen. Hoe meer ik naar verre bestemmingen reis, hoe meer ik me juist dát besef. Er is geen continent ter wereld waar de verschillen op zo’n korte afstand groter zijn. Het is ook niet uit te leggen aan mensen buiten Europa. Dat je na een paar honderd kilometer te rijden in een ... Lees meer »

kroatie, plitvice, Frankrijk, madeira, portugal, Spanje, europa, reistips, italie, sicilie 0 reacties Reismeisje
Europa, Frankrijk
13-01-2017

Op naar een volgende bestemming!

Joehoeeee! We mogen weer . Het eerste reisje van 2017 staat voor de deur, want vanavond vertrekken we naar la douce France. Heerlijk! Dit keer is het wel een mini reisje hoor, want zondagavond zijn we weer terug. En sowieso is het een wat ander iets, want we gaan op bezoek bij een goede vriendin van mij en haar m... Lees meer »

europa, Weekendje weg, Frankrijk 6 reacties Reismeisje
Europa, Frankrijk
05-03-2016

De leukste bestemming voor een weekendje Frankrijk

Frankrijk is al jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Zeker voor kamperende gezinnen of romantische stedentrips. En logisch ook wel, want Frankrijk is natuurlijk een superveelzijdig en landschappelijk divers land! Toen wij afgelopen augustus op een korte honeymoon naar Frankrijk... Lees meer »

Frankrijk, picardie, Weekendje weg, reistips 0 reacties Reismeisje
Europa, Frankrijk
21-09-2015

Wijnreisje naar Frankrijk

Ik ben dol op wijn. Rode wijn. Niet dat ik elke week liters achterover sla, maar een fijn glas wijn bij een lekker maaltje of zo’n heerlijk zondagmiddag drankje sla ik niet over ! Tot voor kort zou ik hebben gezegd dat Chileense of Argentijnse wijnen mijn favoriet zijn. Een lekkere, donkere Malbec bij voorkeur. S... Lees meer »

Frankrijk, lot, reistips, cahors 2 reacties Reismeisje