Eilandhoppen In Frans Polynesië: hoe, waar & kosten

De eilanden in de Stille Zuidzee. Een andere wereld. Letterlijk de ándere kant van de wereld. In zo veel opzichten. Vóór ik door deze regio reisde kende ik eerlijk gezegd alleen de meer bekende eilanden. Fiji, Bora Bora, Samoa. Dan hield het al snel op. Ik had er totaal geen weet van dat het in die verre oceaan ba... Lees meer »

oceanië, Pacific, frans polynesië, cookeilanden 6 reacties Reismeisje
Samoa, Oceanië
05-03-2018

Samoa: land van tatoeages en cultuur

Samoa. Niet een land waar ik meteen een beeld bij had. Een eiland. Ergens diep weg gestopt op de oceaan. In de buurt van Australië en Nieuw-Zeeland. Dat wist ik dan wel. Toen we tijdens onze wereldreis besloten om het Pacifische gebied te verkennen, was het meer toeval dat Samoa op de route lag. Eerlijk is eerlijk... Lees meer »

samoa, south pacific, eiland, reizen, cultuur 8 reacties Reismeisje

De meest fotogenieke bestemmingen in de Pacific

Eerder al schreef ik twee artikelen over de meest fotogenieke landen van Zuid-Amerika en Azië. Vandaag wil ik je meenemen naar wat ik de meest fotogenieke landen van de Pacific vind. Met bestemmingen als Bora Bora en de Cook-eilanden zou je denken dat dat niet zo heel moeilijk is. Maar is dat ook daadwerkelijk zo?... Lees meer »

backpacken, reizen, Pacific, Stille Zuidzee, fotografie, fotografietips 6 reacties
Samoa, Oceanië
12-08-2016

Mijn mooiste reisfoto's uit....Samoa!

In dit artikel in de reeks “mijn mooiste foto’s” komt het onbekende Samoa aan bod. Enig idee waar het ligt? Ik moet zeggen dat ik het ook niet precies kon aanwijzen voordat wij er op onze wereldreis naartoe gingen. Benieuwd hoe dit kleine, übertropische eilandje er uit ziet? Bekijk dan snel de foto’s hieronder! 1.... Lees meer »

samoa, strand, fotografie, reisfotografie, vakantie 4 reacties
Samoa, Oceanië
07-08-2016

De meest romantische plek op wereldreis

Tijdens onze wereldreis hebben we heel wat mooie plekken bezocht. Avontuurlijke, ruige, authentieke en onvergetelijke plekken. Romantische plekken soms ook, maar met name in Zuid-Amerika waren die toch wat verder te zoeken. Nu zijn Gerben en ik niet zo van het al te zoete, maar bij Frans Polynesië hadden we toch w... Lees meer »

reizen, wereldreis, samoa, RTW 4 reacties Reismeisje
Samoa, Oceanië
19-05-2016

Samoa: mijn favoriete bounty bestemming

Het is ondertussen al weer zo'n 5-6 weken geleden dat we vanuit Zuid-Amerika naar de South Pacific vlogen. Om te beginnen aan deel twee van onze wereldreis. Van tevoren had ik eigenlijk vooral een beeld bij Frans Polynesië; de paradijselijke strandjes en het azuurblauwe water van Bora Bora. Hoe prachtig het daar ... Lees meer »

samoa, reistips, wereldreis, RTW 6 reacties Reismeisje