Afrika, Mauritius
23-08-2019

Wat kost reizen op Mauritius?

Mauritius is voor velen een droombestemming. Parelwitte zandstranden, azuurblauw water en wuivende palmbomen. Eindeloze dagen en een magische zonsondergang. Tegelijkertijd is het een bestemming die te boek staat als 'duur'. Luxe resorts die de hoofdprijs vragen. Privéstranden met butlers. 4 zwembaden bij je hotel.... Lees meer »

mauritius, Afrika, reizen 0 reacties Reismeisje
Azië, Indonesië
23-05-2019

De Togian eilanden bij Sulawesi: reistips en kosten

Geschreven door StefanieEen droombestemming. We hebben er vast allemaal wel eentje. De Togian eilanden op Sulawesi was er echt zo’n eentje voor mij. Jaren geleden raakte ik namelijk geïnspireerd door twee ervaren wereldreizigers. Zij lieten mij prachtige plaatjes zien van een azuurblauwe zee, tropische baaitjes, w... Lees meer »

indonesië, togaina eilanden, sulawesi, reistips, reizen, backpacken 5 reacties Reismeisje
21-12-2016

Hoe reis je als student on a budget de wereld over?

Vandaag in de serie gastbloggers komt Max aan het woord. Max is dol op reizen maar kan zich als student niet de wereld veroorloven aan zijn reizen. Dus reist hij on a budget . Hij is hier door de jaren heen zo goed in geworden dat mensen uit zijn omgeving hem nu altijd om tips komen vragen. Vandaag deelt hij zijn ... Lees meer »

reizen, backpacken, budget, reistips 2 reacties Reismeisje
20-09-2016

5x reizen met weinig budget

Ik krijg wekelijks veel vragen over wat een wereldreis kost, hoe je zo veel geld bij elkaar spaart of wat reizen door een bepaalde bestemming kost. Zelf worstelde ik daar jaren geleden ook mee, omdat het soms gewoon erg lastig is om goede budget informatie te achterhalen. Veel is achterhaald of überhaupt niet te v... Lees meer »

reistips, budget, reizen, backpacken 17 reacties Reismeisje
22-08-2016

Wat heeft onze wereldreis gekost?

Dit artikel is geupdate in oktober 2019Wat heeft de wereldreis uiteindelijk gekost? Misschien wel de meest gestelde vraag. Na natuurlijk welke bestemming ik het gaafste vond . Dat tweede blijft lastig om te beantwoorden, omdat elke bestemming wel íets heeft, maar de kosten van onze wereldreis heb ik wél goed inzic... Lees meer »

wereldreis, RTW, budget, reizen, backpacken 32 reacties Reismeisje
Midden-Oosten, Iran
03-08-2016

Wat kost 3 weken reizen door Iran?

Toen we naar Iran reisden, wist ik niet zo goed wat we qua kosten konden verwachten. Natuurlijk kom je een heel eind met de prijzen in Lonely Planet, maar in een land waar de inflatie maandelijks een absurd record vestigt en na tientallen jaren handelssancties langzaam worden opgeheven, heb je weinig aan een reis... Lees meer »

Iran, budget, reizen 15 reacties Reismeisje