21-12-2016

Hoe reis je als student on a budget de wereld over?

Vandaag in de serie gastbloggers komt Max aan het woord. Max is dol op reizen maar kan zich als student niet de wereld veroorloven aan zijn reizen. Dus reist hij on a budget . Hij is hier door de jaren heen zo goed in geworden dat mensen uit zijn omgeving hem nu altijd om tips komen vragen. Vandaag deelt hij zijn ... Lees meer »

reizen, backpacken, budget, reistips 2 reacties Reismeisje
20-09-2016

5x reizen met weinig budget

Ik krijg wekelijks veel vragen over wat een wereldreis kost, hoe je zo veel geld bij elkaar spaart of wat reizen door een bepaalde bestemming kost. Zelf worstelde ik daar jaren geleden ook mee, omdat het soms gewoon erg lastig is om goede budget informatie te achterhalen. Veel is achterhaald of überhaupt niet te v... Lees meer »

reistips, budget, reizen, backpacken 17 reacties Reismeisje
22-08-2016

Wat heeft onze wereldreis gekost?

Misschien wel de meest gestelde vraag. Na natuurlijk welke bestemming ik het gaafste vond . Dat tweede blijft lastig om te beantwoorden, maar de kosten hebben we wel goed inzichtelijk. Controlfreak die ik ben, heb ik voor onze wereldreis een hele excel gemaakt met dagbudgetten per land en aanvullende kosten, zoda... Lees meer »

wereldreis, RTW, budget 32 reacties Reismeisje
Midden-Oosten, Iran
03-08-2016

Wat kost 3 weken reizen door Iran?

Toen we naar Iran reisden, wist ik niet zo goed wat we qua kosten konden verwachten. Natuurlijk kom je een heel eind met de prijzen in Lonely Planet, maar in een land waar de inflatie maandelijks een absurd record vestigt en na tientallen jaren handelssancties langzaam worden opgeheven, heb je weinig aan een reis... Lees meer »

Iran, budget, reizen 15 reacties Reismeisje
21-07-2016

Wereldreis tips deel I: budget

Toen we een jaar geleden bezig waren met de voorbereidingen van onze wereldreis, heb ik heel wat uurtjes het internet afgespeurd. Op zoek naar leuke, persoonlijke en vooral ook praktische tips over het maken van een wereldreis. Er is best wat over te vinden, maar ik vond wel dat het merendeel nogal generiek was. ... Lees meer »

wereldreis, RTW, reistips, budget 10 reacties Reismeisje
Oceanië, Vanuatu
05-07-2016

Wat kost 3 weken reizen in Vanuatu?

Vanuatu is waarschijnlijk niet de eerste bestemming die bovenaan je bucketlist staat . Los van dat het niet bepaald een mainstream vakantiebestemming is, ligt het voor ons ook nog eens letterlijk aan de andere kant van de wereld. Toen we onze wereldreis aan het voorbereiden waren en we in elk geval naar de South ... Lees meer »

vanuatu, budget, Pacific 7 reacties Reismeisje