Tip voor een te gek outdoor sportfestival!

Buiten adem

Na mijn laatste marathon avontuur post ik eigenlijk niet zo veel meer over sporten, trainen of hardlopen. Ik heb niet echt een specifiek doel, dus dan is het ook wat vreemd om over te bloggen. Niet zo interessant voor jullie ;-) . Dat neemt echter niet weg dat ik nog steeds lekker aan het trainen ben. Sinds een aantal maanden ben ik best verknocht geraakt aan krachttraining en ben ik 3-4 keer per week in de sportschool te vinden. Tussen het ijzer en de bijbehorende brullende mannen :roll: . Het liefste sport ik echter nog steeds buiten. Lekker de frisse lucht om je oren. Hoewel er natuurlijk legio outdoor festivals zijn, is er bij mijn weten nog best weinig op sportief vlak. Tot nu toe. Wantttttt, op 29 augustus tussen 13h en 21h a.s. vindt een te gek outdoor sportfestival plaats in Utrecht!


Buiten adem.
Dat is de naam van dit nieuwe sportfestival wat door een van mijn vriendinnen wordt georganiseerd :-P . Het idee is eigenlijk simpel. Combineer buiten sporten met te gekke muziek en heerlijk, gezond eten. Het concept van een festival, maar dan dus een tikkeltje gezonder. Je kunt er allerlei sporten uitproberen; van kickboxen tot power lifting, surivival challenge, hula hoop en yoga. Natuurlijk onder begeleiding van iemand die er verstand van heeft, zonder dat je meteen ergens aan vast zit. Superleuk toch? Het festival wordt verder omlijst door live muziek van onder meer La Fuente en Tim Hoeben én je kunt er tussen de work outs door genieten van een lekker gezond soepje, salade of ander fijn maaltje. Wat mij betreft een superleuke combi van outdoor sporten en al het goede van een traditioneel festival.


Praktische informatie.
Lijkt het je leuk om naar sportfestival Buiten adem te gaan? Een toegangskaartje kost €29.50 per persoon. Als je met een groep komt, krijg je korting. En je hoeft dus niets meer te betalen om deel te nemen aan de sport activiteiten. Meer informatie vind je op de website van Buiten adem.

Ik ben benieuwd wat jij hier van vindt? Spreekt zo’n outdoor sportfestival je aan?

Alle reacties

 • Jessica - 10 juli 2015, 23:38

  Klinkt erg leuk! Ik ben 'helaas' dan al aan de andere kant van de wereld, maar ik ga de tip doorgeven aan een paar andere sportieve vriendinnen :)

  • Reismeisje - 11 juli 2015, 09:36

   Heel vervelend inderdaad ;-). Maar leuk dat je het door geeft!

 • Yvonne - 16 juli 2015, 17:23

  klinkt top! Nog een leuke tip voor het grootste outdoor sport event ter wereld: elk jaar begin juni zijn de Teva Mountain Games in de Rocky Mountains! Supertof event met enthousiast publiek, gave sporten zoals boulderen, kayakken en hondensport onderdelen!