Europa, Noorwegen
04-07-2018

Een reis naar de Lofoten boven de poolcirkel

De Lofoten. Een bestemming waar ik jaren geleden voor het eerst over hoorde. Na mijn eerste reis door IJsland. Een magische reis was dat. Mijn eerste kennismaking met het rauwe, pure Noorden van Europa. Een deel dat me sterk doet denken aan Nieuw-Zeeland. Je voelt er de kracht van de elementen. De natuur zoals die... Lees meer »

noorwegen, europa, lofoten, reistips 7 reacties Reismeisje
Europa, Noorwegen
23-08-2016

Fotoverslag van een weekendje Oslo

We zijn nu zo'n maandje terug van onze wereldreis, dus afgelopen vrijdag was het tijd voor weer een nieuw tripje . Hoe fijn het ook is om weer thuis te zijn, wat blijft het toch geweldig om de wereld te ontdekken! Dit keer was het weliswaar een bestemming dichter bij huis en heb ik geen wereldschokkende dingen mee... Lees meer »

oslo, noorwegen, reistips, stedentrip, europa 7 reacties Reismeisje
Europa, Noorwegen
19-08-2016

Op naar de volgende reisbestemming!

YES! Het is weer zo ver . Ik mag weer op reis! Tegen de tijd dat dit artikel live staat, stap ik zo'n beetje in het vliegtuig. Laatst schreef ik al een artikel over reisjes die op de planning staan, wat natuurlijk vre-se-lijk is als je bedenkt dat we pas een klein maandje terug zijn van onze wereldreis...Maar ja,... Lees meer »

noorwegen, oslo, stedentrip, europa 17 reacties Reismeisje
Europa, Noorwegen
17-09-2015

2 dagen Oslo on a shoestring

  Als je op vakantie gaat naar Noorwegen, dan heb je meer dan genoeg te zien en ontdekken. Het land heeft fantastische bergen, fjorden en gletsjers. Veel en veel meer dan je in één vakantie kunt ontdekken. Maar ook de hoofdstad van Noorwegen, Oslo, is absoluut de moeite waard! Want waar vind je nou een stad waar j... Lees meer »

noorwegen, oslo, budget 5 reacties
Europa, Noorwegen
26-08-2015

Avontuur op Spitsbergen

Vandaag op Reismeisje een gastblog over een wel heel bijzonder bestemming: Spitsbergen! Hoe gaaf is dat? Vaste lezer Jeroen en zijn vriendin zijn dol op reizen en dan met name naar een koude bestemming ;-) . Voor hen liever geen Toscane of de Turkse kust, maar de hooglanden van Schotand, IJsland of Groenland. Om m... Lees meer »

reizen, backpacken, reistips, spitsbergen 37 reacties Reismeisje