Europa, Kroatië
27-09-2019

Roadtrip door Kroatië: Zagreb, Plitvice en Split

Geschreven door Stefanie de WitBen je op zoek naar een veelzijdige bestemming met een paradijselijke kustlijn en prachtige cultureel historische plekken? Denk dan eens aan het fantastische Kroatië aan de Adriatische Zee in Zuidoost-Europa. Deze zomer maakte ik een prachtige reis door een aantal Oost-Europese lande... Lees meer »

Kroatië, roadtrip, zagreb, plitvice, split, reistips, reisroute, europa 0 reacties Reismeisje
Europa, Hongarije, Tsjechië, Kroatië
09-05-2019

Een treinreis naar Tsjechië, Hongarije en Kroatië

Geschreven door StefanieIn een vorig artikel vertelde ik er al over. Er staat namelijk een leuk en interessant reisje voor mij op de planning .  Deze zomer ga ik Europa ontdekken met de trein! Ik heb er onwijs veel zin in en ik ben vooral ook erg nieuwsgierig. Want aan een rondreis door Europa, daar heb ik eigenli... Lees meer »

hongarije, Tsjechië, Kroatië, interrail, treinreis, reistips, reisroute, festivalreis 0 reacties Reismeisje
Europa, Kroatië
17-04-2017

De gaafste hike in Europa + tips

Dat Kroatië mij heeft verrast, heb je al kunnen lezen in een vorig artikel. De mensen zijn er vriendelijk, het eten bourgondisch en het zonnetje schijnt er in de zomer overuren. Daarnaast is Kroatië gezegend met een prachtige kustlijn (maar het heeft -bijna- geen zandstranden, dat moet ook gezegd worden). Maar da... Lees meer »

reizen, backpacken, kroatie, national park, hiken, hiking, wandelen, europa 6 reacties
Europa, Kroatië
03-11-2015

Tips voor prachtig Plitvice in Kroatië

  "When do they turn on the waterfalls?” Dat is een vraag die Jannie geregeld gesteld krijgt door Amerikanen . Ze denken dat de parkleiding van de Plitvice meren in Kroatië om klokslag acht uur, wanneer het park open gaat, de stekker in het stopcontact steekt en de watervallen beginnen te stromen. De Nederlandse d... Lees meer »

kroatie, plitvice, europa, reistips, outdoor 7 reacties
Europa, Kroatië
01-10-2015

Snapshot diary van Kroatië

Onlangs kregen we een uitnodiging om Kroatië te bezoeken. Een actieve vakantie door een aantal van de minst bezochte regio’s van het land. En laat juist dat nou prima passen bij Reismeisje . In dit artikel neem ik je in snapshots mee door dit supermooie en heel verrassende land!  We begonnen onze roadtrip bij de v... Lees meer »

kroatie, backpacken, plitvice, reizen 5 reacties Reismeisje