Europa, Griekenland
15-08-2018

Liefs vanaf het vliegveld

Daar sta ik dan. Op het vliegveld. Dat is al best eventjes geleden. Los van een zakelijk reisje her en der is de laatste keer mijn vakantie naar Tenerife geweest. Vorig jaar oktober. Bijna een jaar! Vanaf nu gaat het echter anders worden . Halverwege oktober vertrek ik voor een maand naar het Zuiden van Spanje en ... Lees meer »

vakantie, europa, Griekenland, kreta, reizen 2 reacties Reismeisje
Europa, Griekenland
06-07-2018

Lekker op vakantie naar Griekenland ♥

Dit jaar heeft tot nu toe in het teken gestaan van veel korte tripjes. Stedenreisjes, weekendjes naar de kust, een weekje naar Texel. Dat. Heerlijk, maar ik ben langzamerhand ook wel weer toe aan een échte reis. Óf vakantie. De laatste keer was vorig jaar oktober. Een roadtrip op Tenerife. Voor de tweede helft van... Lees meer »

Griekenland, europa, kreta, reizen 7 reacties Reismeisje
Europa, Griekenland
28-01-2016

Vrijwilligerswerk met vluchtelingen op Lesbos

Mijn lieve vriendin Maartje stapte een aantal weken geleden het vliegtuig in. Naar Griekenland. Niet om van een vakantie te genieten, maar om als vrijwilliger vluchtelingen te helpen die na een lange, vermoeiende reis aankomen op Lesbos. Op weg naar een onzeker bestaan. Vandaag vertelt Maartje over haar ervaringen... Lees meer »

Griekenland, Lesbos, vluchtelingen 7 reacties Reismeisje
Europa, Griekenland
14-03-2015

Mijn favoriete Griekse eiland

Laatst schreef ik al eens een artikel over mijn favoriete zomerse eiland bestemmingen in Europa. Daar kreeg ik veel reacties op van lezers die de Griekse eilanden één van de mooiste Europese bestemmingen vinden. En terecht :-) . Met meer dan 6.000 (!) eilanden heb je in Griekenland heel wat te kiezen. Mijn favori... Lees meer »

reizen, Griekenland, Lesbos, europa, vakantie 12 reacties Reismeisje
Europa, Griekenland
18-12-2013

Reistips voor Lesbos

Van de Griekse eilanden die ik tot nu toe heb gezien, vond ik Lesbos wel één van de toppers. Niet zo supertoeristisch, mooie verlaten strandjes, oude dorpjes en een echt Grieks sfeertje. Zeker in het voor- of najaar is dit wat mij betreft een fijne vakantiebestemming. Het is geen groot eiland, dus als je op zoek b... Lees meer »

reizen, reistips, Griekenland, Lesbos 3 reacties Reismeisje