Argentinië, Zuid-Amerika, Guyana, Peru
13-04-2017

5x horror trips tijdens onze wereldreis

Tijdens onze wereldreis afgelopen jaar hebben we over het algemeen best goed vervoer gehad eerlijk gezegd. De bussen waren vaak wel oké, de wegen niet super slecht en we hebben veel gevlogen tussen de verschillende eilanden in de Pacific. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het allemaal op en top was. We hebben be... Lees meer »

wereldreis, reizen, backpacken, RTW 13 reacties Gerben

Reisfotografie: de mooiste vogels op reis

In een vorig artikel heb ik je al verteld dat ik door het reizen een kleine passie heb ontwikkeld voor vogels. Ja, vogels. In het buitenland zijn ze vaak zo mooi en bijzonder. Ik heb je in dit artikel ook mijn eerste vijf foto's laten zien van de foto's van vogels die ik het mooist vindt. In dit tweede artikel vol... Lees meer »

reizen, backpacken, fotografie, reisfotografie, vogels, natuur, wildlife, macaw, cock of the rock, birds 5 reacties Gerben
Zuid-Amerika, Guyana
28-08-2016

Op bezoek bij de Makushi in Guyana

Eerder schreef ik al over de 5 daagse trip die we maakten door de jungle van Guyana. Een avontuurlijke reis, die ons op verschillende plekken in de zogeheten Rupununi bracht. Twee van die dagen brachten we door bij Rock View Lodge; een lodge die naast het authentieke dorpje Annai Centre is gelegen en wordt gerund... Lees meer »

guyana, reistips, jungle 4 reacties Reismeisje
Zuid-Amerika, Guyana
30-06-2016

De mooiste reisfoto's uit Guyana, deel 2!

In een eerder artikel heb ik je al 5 van mijn mooiste foto’s uit Guyana laten zien. Maar omdat ik lastig kon kiezen, volgt vandaag deel 2 . Wat je kunt verwachten? Foto’s en dieren uit het savannegebied, jungle van Iwokrama en het Holi festival in de hoofdstad. Komen ze! 1. Holi Deze foto geeft goed weer wat Holi... Lees meer »

guyana, reizen, backpacken, fotografie, reisfotografie 6 reacties Gerben
Zuid-Amerika, Guyana
15-05-2016

De mooiste reisfoto’s uit Guyana

Guyana. Wat weet jij er van? Ik tot voor kort eigenlijk bijna niets. Voordat we onlangs besloten naar dit leuke land af te reizen. Tja, de Britten hadden er vroeger gezeten. De Fransen zaten in het andere Guyana, aan de overkant van Suriname. Ooh, en heb je er ook niet veel jungle? Dat laatste bleek zeker te klopp... Lees meer »

guyana, reizen, backpacken, fotografie, reisfotografie 4 reacties Gerben
Zuid-Amerika, Guyana
16-04-2016

Off the beaten track in Guyana

Toen we besloten om naar Guyana te reizen, was voor ons meteen al duidelijk dat we dat met name zouden doen vanwege de natuur. Verreweg het grootste deel van Guyana bestaat namelijk uit jungle en savanne, met het bijbehorende wild. Helemaal ons ding . Tot op het laatste moment was het nog niet helemaal duidelijk ... Lees meer »

guyana, backpacken, reistips, hiken, jungle 7 reacties Reismeisje