Argentinië, Zuid-Amerika
19-07-2017

Een reis door Argentinië in foto's

De laatste tijd schrijf ik regelmatig een artikel aan de hand van foto's. Een klein verslagje in beeld van een specifiek land. Beeld zegt zo veel meer dan woorden alleen natuurlijk en dat merk ik ook aan jullie leuke, enthousiaste reacties . Daar gaan we dus vrolijk mee door! Vandaag wil ik jullie graag meenemen n... Lees meer »

argentinie, zuid-amerika, reizen, reisfotografie, backpacken, roadtrip 1 reactie Reismeisje
17-07-2017

5x favoriete backpack plekken om lang te blijven

Het leuke aan backpacken is voor mij het avontuur. Niet weten hoe je reis er helemaal uit gaat zien, hoelang je ergens gaat blijven, wat je route uiteindelijk gaat worden. Dat gevoel van vrijheid vind ik persoonlijk heerlijk . Dat neemt echter niet weg dat je onderweg ongetwijfeld wel eens op een plek bent geweest... Lees meer »

reizen, backpacken, guatemala, argentinie, jeruzalem, tikal, perhentian, maleisie, samoa, Pacific 3 reacties Reismeisje
Colombia, Zuid-Amerika
12-07-2017

Een reis door Colombia in foto's

Ahhhhh. Colombia! Als je regelmatig een kijkje op Reismeisje neemt, weet je vast wel dat Colombia mijn favoriete bestemming is. Toen we er afgelopen jaar tijdens onze wereldreis door heen reisden, wilde ik er eigenlijk niet meer weg . De supervriendelijke mensen, groene jungle, ruige bergen, prachtige stranden en ... Lees meer »

colombia, zuid-amerika, reizen, backpacken, reisfotografie 11 reacties Reismeisje
10-07-2017

Raak je als reiziger ooit verzadigd?

Het lijkt me duidelijk dat ik gek ben op reizen . Het ontdekken van nieuwe bestemmingen, kennismaken met andere culturen, je vergapen aan dramatische landschappen en ervaren dat er gewoon heel andere perspectieven op de wereld zijn. Reizen heeft me enorm verrijkt en dat doet het nog elke keer. Het doet me beseffe... Lees meer »

reizen, backpacken, persoonlijk 6 reacties Reismeisje
07-07-2017

Hoe pak je je backpack in?

Als je gaat backpacken kun je over het algemeen niet superveel spullen mee nemen. Je moet het toch maar allemaal op je rug meeslepen. Tijdens onze wereldreis heb ik al die tijd met ongeveer 15 kilo rond gelopen, wat voor mij ook wel echt de max was. Genoeg om toch de belangrijkste dingen mee te kunnen nemen en teg... Lees meer »

backpacken, reizen, reistips 10 reacties Reismeisje
Europa
05-07-2017

5 tips voor prachtig Texel van local Stefanie

By Stefanie - Wanneer ik een nieuwe reis plan, ben ik altijd op zoek naar prachtige pareltjes van eilanden. Ik word enthousiast van mooie baaitjes, stranden en niet te vergeten palmbomen. Dat is inderdaad ook niet gek als je opgroeit met het strand en de zee om de hoek! Ik ben namelijk geboren en getogen op Texel ... Lees meer »

nederland, Weekendje weg, texel, reistips 5 reacties Reismeisje