18-10-2019

Tips voor het boeken van de allerbeste vliegtickets

Ik heb het altijd een sport gevonden. De beste vliegtickets zien te vinden . Al jaren boek ik losse vliegtickets en regel ik mijn reizen zelfstandig. Op een paar reisjes binnen Europa na. Zeker met het enorme aanbod wat er vandaag de dag is qua aanbieders van vliegtickets, loont het écht om hier goed in te duiken.... Lees meer »

vliegtickets, reistips, reizen, backpacken 2 reacties Reismeisje
16-10-2019

Persoonlijk: over oude pijn en nieuw geluk

Je bent nooit te oud om te leren. En er valt altijd wel íets te leren. Waarheden als een koe. Leren is iets wat ik altijd leuk heb gevonden. Vroeger op school en later tijdens mijn studie. Weer later ontdekte ik dat leren niet altijd te maken heeft met kennis vergaren buiten jezelf. Ik ontdekte dat er zo veel te l... Lees meer »

persoonlijk, ondernemerschap, reismeisje, yogabubbel 6 reacties Reismeisje
Costa Rica, Midden-Amerika
14-10-2019

Surfen in Dominical in Costa Rica

Costa Rica is één van de meest populaire bestemmingen in Midden-Amerika. Dat snap ik goed. Jaren geleden was het voor mij ook de eerste kennismaking met deze regio. Je kunt relatief betaalbaar naar de hoofdstad San José vliegen, het is er veilig, de infrastructuur is er prima, de afstanden zijn goed te overbruggen... Lees meer »

costa rica, surfen, reistips, dominical 0 reacties Reismeisje
Europa, Verenigd Koninkrijk
11-10-2019

Najaar roadtrip door Yorkshire in Engeland

De herfst. Wat houd ik daar toch van. Van de kleuren, de overgang en de prachtige landschappen die het geeft. Thuis kan ik al enorm genieten van dit seizoen, maar ook in andere landen kan de herfst juist een prachtige reistijd zijn. Ja, je zult rekening moeten houden met de wispelturigheid van het weer en sommige ... Lees meer »

engeland, roadtrip, reistips, reisroute, europa, yorkshire, york 0 reacties Reismeisje
Afrika, Mauritius
09-10-2019

Reizen naar Mauritius: van romantische luxe tot beperkt budget

Mauritius. Wát een verrassende bestemming vond ik dat! Ik had van tevoren een totaal ander beeld. Een beetje vergelijkbaar met hoe ik vroeger tegen Frans Polynesië en Samoa aan keek. Eenzijdig. Witte zandstranden afgewisseld met wuivende palmbomen. Dat beeld klopt enerzijds natuurlijk ook wel. Zeker ook bij Maurit... Lees meer »

mauritius, Afrika, reistips, reizen 0 reacties Reismeisje
07-10-2019

Mijn volgende yoga en mindfulness event: kom je ook?

Afgelopen juli organiseerde ik mijn eerste yoga en mindfulness event. Vanuit mijn yoga bedrijf Yogabubbel. Een aantal van jullie waren daar ook bij aanwezig . Het was een droom die uit kwam en helemaal bij me bleek te kloppen. In de aanloop er naar toe gaf het me al bakken met energie, maar de dag zélf was helemaa... Lees meer »

yoga, yogabubbel, yoga event, persoonlijk 0 reacties Reismeisje