Chili, Zuid-Amerika
28-02-2018

Een reis in foto's door de Atacama woestijn in Chili

Chili is één van die landen waar ik voor onze wereldreis weinig over had nagedacht. Het lag op de route. Nu we er toch zijn. Dat. We hadden wilde plannen om met een busje helemaal vanuit Patagonië naar het Noorden van Chili te reizen. Te gek idee, maar de praktijk liep even anders . Vanuit het Noorden in Argentini... Lees meer »

chili, atacama, san pedro de atacama, fotografie, reisfotografie, zuid-amerika, reizen, wereldreis 7 reacties Reismeisje

De meest fotogenieke landen in Zuid-Amerika

Voordat wij vertrokken op wereldreis had ik natuurlijk ontzettend veel wensen en verwachtingen. Niet alleen van de reis zelf, maar ook van wat ik er in fotografisch opzicht uit wilde halen. Vooral van Zuid-Amerika. Achteraf bleken sommige landen net zo fantastisch als gedacht. Anderen waren zelfs boven verwachting... Lees meer »

Brazilie, chili, Argentinië, galapagos, ecuador, tips, fotografietips, backpacken, reizen, fotogeniek 4 reacties
Argentinië, Chili, Zuid-Amerika
09-09-2016

De mooiste plekken in Patagonië

Patagonië. Een bestemming die tot de verbeelding spreekt. Woeste landschappen, grillige bergen en eindeloze vergezichten. Dat is een beetje het beeld dat ik er van tevoren van had. Een beeld dat bleek te kloppen en tegelijkertijd geen recht deed aan hoe adembenemend mooi Patagonië is! Hoewel Patagonië eigenlijk ee... Lees meer »

reistips, patagonie, argentinie, chili, outdoor, hiken 11 reacties Reismeisje
Chili, Zuid-Amerika
23-02-2016

Top 5 favoriete reisfoto's gemaakt in Chili

Vandaag is het weer tijd voor een top 5 met mooiste foto's. Dit keer is het de beurt aan Chili! Het is natuurlijk altijd lastig om maar 5 foto's te kunnen uitkiezen, maar onderstaande foto's zijn het geworden. Ik vertel je waar ze genomen zijn en een stukje achtergrond. Ik moet er overigens wel bij vertellen dat w... Lees meer »

reizen, backpacken, fotografie, reisfotografie, chili 11 reacties
Chili, Zuid-Amerika
16-01-2016

3x praktische reistips voor de Atacama woestijn in Chili

  Woestijnen. Over het algemeen heb je er niet heel veel te zoeken. Maar ze hebben iets magisch vind ik. Iets eindeloos en buitenaards. Hoewel ik verschillende woestijnen heb gezien, was degene waar we vorige week waren de mooiste ooit! De Atacama woestijn in het Noorden van Chili. Een plek waar praktisch geen reg... Lees meer »

chili, atacama, san pedro de atacama, woestijn, reistips 19 reacties Reismeisje
Chili, Zuid-Amerika
07-12-2015

Een nieuw avontuur in een nieuw land!

Tijd voor een reisroute update . Zoals ik laatst al een keertje schreef, hebben we na lang wikken en wegen besloten om vanuit het Noorden van Argentinië meteen door te steken naar het Noorden van Chili. Vanuit El Bolson in Patagonië zijn we in 2 dagen tijd helemaal door gereden naar Buenos Aires. Een rit van rond... Lees meer »

wereldreis, RTW, reizen, backpacken, chili 14 reacties Reismeisje