01-09-2016

Interview met Bas en Ties van Globl + gave winactie

Regelmatig interview ik voor Reismeisje leuke, inspirerende mensen, die net zo gek zijn op reizen als ik . Vandaag is het de beurt aan het duo Bas en Ties. Los van dat ze al aardig wat van de wereld hebben gezien, hebben ze een poosje geleden een supergave webshop op gezet waar je allerlei producten kunt kopen die... Lees meer »

winactie, reizen, interview, Inspiratie 21 reacties Reismeisje
13-12-2015

Win een te gekke foto naar keuze op canvas!

  Het is al weer een poosje geleden dat er een winactie op Reismeisje stond. Hoog tijd dus . En omdat ik sinds een paar weken live ben met mijn eigen website over reisfotografie en het bovendien bijna kerst is, leek dit mij een leuke aanleiding om een van mijn foto's cadeau te doen. Een mooie, uitvergrote versie v... Lees meer »

reizen, backpacken, winactie, fotografie, reisfotografie 22 reacties
25-08-2015

5x reisklassiekers + winactie

Regelmatig krijg ik de vraag: wat neem je allemaal mee als je gaat backpacken en hoe bepaal je wat je thuis laat? Tja. Los van wat persoonlijke voorkeuren en de rol die een bestemming daar natuurlijk in speelt, heb ik wel wat klassiekers die ik altijd bij me heb op reis. Handige en praktische spullen, maar ook z... Lees meer »

reizen, backpacken, winactie 10 reacties Reismeisje
20-08-2015

Workshop met Nikon + winactie

Een paar weken geleden waren Gerben en ik op uitnodiging van Nikon bij een workshop aanwezig, in samenwerking met Staatsbosbeheer in Noordwijk. Duinen. Zee. Love it! Het doel van deze workshop was vooral meer te leren over natuurfotografie en dan vooral het fotograferen van wilde dieren. Nu hebben we in Nederland... Lees meer »

Inspiratie, fotografie, winactie, nikon 17 reacties Reismeisje
10-07-2015

Winactie: Wrightsocks voor op reis!

Als je regelmatig op Reismeisje te vinden bent, weet je ondertussen wel dat ik van actie houdt. Zeker ook op reis. Meerdaagse hikes zijn mijn favoriet. Meerdere dagen door de bergen of jungle trekken met een lokale gids en verder niets dan dieren en stilte om je heen. Love it! Hoewel ik normaal gesproken niet zo... Lees meer »

reizen, winactie, hiken 51 reacties Reismeisje
10-06-2015

Win een koffer!

Het mag duidelijk zijn dat ik eigenlijk altijd met mijn trouwe backpack reis :-) . Maar natuurlijk ga ik soms ook wat korter op stap, waardoor zo'n backpack dan niet ideaal is. Meestal kies ik dan voor een praktische sporttas of een kleine trolley, zodat ik helemaal geen bagage hoef in te checken. Nu kreeg ik afge... Lees meer »

reizen, winactie, vliegen 74 reacties Reismeisje