Australië, Oceanië
07-06-2019

Een reis naar Rottnest Island in Australië

Geschreven door Lizette & Leon van The Salty BeachbumsOhh kijk, daar komen er twee tevoorschijn! Met hun guitige oogjes kijken ze ons aan en snuffelen aan onze rugtassen. Een grote glimlach verschijnt op ons gezicht bij het zien van deze schattige diertjes. Ze kruipen bijna op onze schoot, zo gewend zijn ze al aan... Lees meer »

australië, rotnnest island, wildlife, reizen 3 reacties Reismeisje
Australië, Oceanië
15-11-2016

Reistips om met een camper door Australië te reizen

Het is vandaag weer tijd voor een gastblog! Deze keer is Malou aan het woord, die pas terug is van een reis van anderhalf jaar waarbij ze samen met haar vriend al werkend door Azië, Australië en Nieuw-Zeeland is getrokken. In dit gastblog deelt ze haar ervaringen en geeft ze enkele tips voor het reizen met een cam... Lees meer »

reizen, camper, backpacken, australie 80 reacties Reismeisje
Australië, Oceanië
02-11-2016

FAQ: wereldreizen en visa + win 4x een reisvisum voor Australië!

Praktische zaken in combinatie met een wereldreis. Hoe vaak ik daar geen vragen over krijg . Van een reisverzekering tot de fijnste backpack om mee te reizen, geldzaken en wat je doet met je koophuis terwijl je reist; het komt allemaal regelmatig voorbij. Herkenbaar ook, want in de aanloop naar onze wereldreis heb... Lees meer »

wereldreis, visum, reistips, reizen 24 reacties Reismeisje
Australië, Oceanië
04-08-2015

Werken en reizen in Australië + winactie

Australië is misschien wel de meest populaire reisbestemming voor avontuurlijke reizigers. Geen wonder, want met een oppervlakte van ruim 7.6 miljoen (!) vierkante kilometer, verschillende klimaten, landschappen die gaan van eindeloze woestijn tot prachtige kusten en de kenmerkende laidback mentaliteit van de Au... Lees meer »

reizen, backpacken, reistips, australie 8 reacties Reismeisje

Een reis door Indonesië en Australië

Veel mensen die op vakantie gaan naar Australië, doen alleen dat land aan. Of combineren het met Nieuw-Zeeland. Op zich logisch. Het is zo immens groot dat je zelfs in een aantal maanden nog niet voldoende tijd hebt om de helft ervan te zien! Hetzelfde geldt voor Indonesië. Het is zó groot en telt zó veel eilande... Lees meer »

reizen, backpacken, indonesie, australie 17 reacties
Australië, Oceanië
09-10-2014

Roadtrip Oost Australie

Eerder heb ik al een artikel geschreven over Australië. Ik heb toen mijn favoriet, de westkust, van dit supermooie continent beschreven. Maar om de boel helemaal compleet te maken, vandaag een artikel over de oostkust van Australië. Ik ben benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat ;-) ! De tocht begint in het k... Lees meer »

reizen, backpacken, reistips, roadtrip, australie, camper, brisbane, melbourne, bondi beach 18 reacties