Oceanië, Vanuatu
28-12-2017

Een reis door Vanuatu in foto's

Vanuatu. Niet de meest voor de hand liggende bestemming. Zeker niet als je deze eilandengroep vanuit Nederland aan wilt doen. Sowieso omdat het letterlijk aan de andere kant van de wereld ligt en je verschillende keren zult moeten overstappen om er te komen. Maar ook omdat het reizen door Vanuatu wel wat tijd kost... Lees meer »

vanuatu, Pacific, reizen, reisfotografie 4 reacties Reismeisje

De meest fotogenieke bestemmingen in de Pacific

Eerder al schreef ik twee artikelen over de meest fotogenieke landen van Zuid-Amerika en Azië. Vandaag wil ik je meenemen naar wat ik de meest fotogenieke landen van de Pacific vind. Met bestemmingen als Bora Bora en de Cook-eilanden zou je denken dat dat niet zo heel moeilijk is. Maar is dat ook daadwerkelijk zo?... Lees meer »

backpacken, reizen, Pacific, Stille Zuidzee, fotografie, fotografietips 6 reacties
Oceanië, Vanuatu
30-09-2016

Mijn mooiste reisfoto's uit....Vanuatu

In de serie mijn "mijn mooiste reisfoto's uit...." deze keer een voor velen onbekende bestemming: Vanuatu. Say what? Inderdaad, Vanuatu. Grote kans dat je daarop de vraag krijgt "waar ligt dat?". En dat snap ik ook wel. Voordat wij deze bestemming begonnen te onderzoeken kon ik het ook zeker niet direct aanwijzen ... Lees meer »

fotografie, reisfotografie, backpacken, vanuatu 13 reacties
Oceanië, Vanuatu
21-09-2016

5x waarom Vanuatu op je bucketlist moet staan

Vanuatu. Het is waarschijnlijk niet de eerste bestemming waar je aan denkt. Of die iets bij je op roept. Ik had er, tot een paar jaar geleden, nog nooit van gehoord. Ook niet zo gek, met een compleet afgelegen eilandengroep die letterlijk aan de andere kant van de wereld ligt . Een paar jaar geleden zag ik echter ... Lees meer »

bucketlist, vanuatu, Pacific, reizen 6 reacties Reismeisje
Oceanië, Vanuatu
05-07-2016

Wat kost 3 weken reizen in Vanuatu?

Vanuatu is waarschijnlijk niet de eerste bestemming die bovenaan je bucketlist staat . Los van dat het niet bepaald een mainstream vakantiebestemming is, ligt het voor ons ook nog eens letterlijk aan de andere kant van de wereld. Toen we onze wereldreis aan het voorbereiden waren en we in elk geval naar de South ... Lees meer »

vanuatu, budget, Pacific 7 reacties Reismeisje
Oceanië, Vanuatu
31-05-2016

Reistips voor prachtig Santo in Vanuatu

Sinds we een reportage over Vanuatu in Columbus Magazine lazen, stond deze eilandengroep in de South Pacific op onze bucketlist. Big time! Nu we er de afgelopen weken zijn geweest, kan ik niet anders zeggen dan dat het er fan-tas-tisch was. Wát een ongelofelijk bijzondere plek zeg. Traditioneel, mystiek, landschap... Lees meer »

vanuatu, espiritu santo, reistips, Pacific, wereldreis 6 reacties Reismeisje