Afrika, Ethiopië
31-08-2018

Wat moet je in Ethiopië?

Laatst had ik het met iemand over Afrika. Over de eindeloze steppes en briljant mooie landschappen. Over al die wilde dieren en fascinerend gouden zonsondergangen. Het is het beeld dat bij Afrika hoort. Een beeld wat velen hebben. Het klopt ook, maar geeft niet de rijkheid van het Afrikaanse continent weer. Het is... Lees meer »

Afrika, ethiopie, reistips, backpacken, reizen 0 reacties Reismeisje
Afrika, Ethiopië
20-11-2016

10x waarom Ethiopië op je bucketlist moet staan

Het is alweer een aantal jaar geleden dat we in Ethiopië zijn geweest. Een jaar of vijf als ik me niet vergis. Maar soms denk ik met weemoed terug aan deze bestemming. En soms ook weer niet . Gek is dat hé, dat je soms zo dubbel kunt denken over een bestemming. Aan de ene kant vond je het fantastisch en aan de and... Lees meer »

reizen, backpacken, ethiopie, Afrika 6 reacties Reismeisje
Ethiopië , Afrika
17-04-2015

Top 3 bezienswaardigheden in Ethiopië

Ethiopië. Waarschijnlijk geen bestemming die bovenaan je bucketlist staat ;-) . Eerlijk gezegd stond het dat bij mij ook niet. Een paar jaar geleden kwamen we bij onze zoektocht naar een ‘andere’ Afrikaanse bestemming, waar we een beetje betaalbaar naar toe zouden kunnen vliegen, eigenlijk toevallig uit bij Ethiop... Lees meer »

reizen, Afrika, bezienswaardigheden, ethiopie, simien, lalibela, bahir dar 14 reacties Reismeisje
Ethiopië , Afrika
27-02-2015

Reizen in de voetsporen van Brad Pitt

Reizen als Brad Pitt. Het kán! Twee jaar geleden waren we op reis en bij aankomst in het “hotel” bleek dat Brad Pitt ons voor was geweest. Zijn handtekening met aanbeveling stond nog in het gastenboek dat de uitbaters zorgvuldig bewaren. Je moet er alleen wel een stukje voor reizen ;-) . En –helaas voor de luxepa... Lees meer »

reizen, Afrika, ethiopie, wandelen, trek, reistips, simien, lalibela 23 reacties
Ethiopië , Afrika
06-07-2014

Route door Ethiopië

Ethiopië is misschien niet de eerste Afrikaanse bestemming waar je aan denkt ;-) . Kan ik me ook wel voorstellen. Ik weet eerlijk gezegd ook niet helemaal meer hoe we er 2 jaar geleden op gekomen zijn, maar spijt van de reis door dit bijzondere land heb ik zeker niet gehad. Ethiopië is echt een rauwe, onontdekte... Lees meer »

reizen, backpacken, ethiopie, route 5 reacties Reismeisje
Ethiopië , Afrika
05-02-2014

Pareltje in Afrika

Afgelopen week was er een programma op Discovery over Ethiopië. Over hoe mooi en bijzonder dit toch wat vergeten land is. 2 jaar geleden hebben wij een reis gemaakt door Ethiopië en toen kregen we steeds de vraag: waarom?! Tja. Het leek ons gewoon een mooie bestemming :-). En dat was ’t ook! Ik kan me goed voorste... Lees meer »

reizen, backpacken, ethiopie 1 reactie Reismeisje