20-03-2016

10x tips voor startende bloggers

Meerdere keren per week krijg ik berichtjes van mensen die graag met bloggen willen beginnen, maar niet goed weten hoe. Of waar ze moeten beginnen. Of hoe ze er zo snel mogelijk geld mee kunnen verdienen…Tja. Ik beantwoord zo veel mogelijk mailtjes persoonlijk, maar het leek me leuk hier ook eens een artikel over... Lees meer »

bloggen, reisblog, blogtips 14 reacties Reismeisje
23-12-2015

Hoe verdien je geld met bloggen over reizen?

Wekelijks krijg ik verschillende mailtjes, berichtjes op Facebook en verzoekjes via Twitter over het starten van een reisblog. En dan meer specifiek: hoe je geld kunt verdienen met bloggen over reizen…Ik beantwoord elke vraag, maar eerlijk gezegd wordt het langzamerhand een halve dagtaak . En dus leek het me een ... Lees meer »

bloggen, reisblog, blogtips 22 reacties Reismeisje
09-09-2015

Culinaire wandeling met Wijn Spijs

Afgelopen zondag was er een culinaire wandeling door de oude binnenstad van het prachtige Deventer. Georganiseerd door Wijn Spijs. Ooit van gehoord? Een te gek concept waarbij je kennis kunt maken met verschillende restaurants. Overal krijg je, inderdaad, wijn en spijs . Kleine hapjes natuurlijk, want anders is h... Lees meer »

wijn en spijs, Lekker eten 2 reacties Reismeisje
06-09-2015

Reismeisje 2.0 is live!

Eindelijk is het dan zo ver. De nieuwe site is live J! Wat eind vorig jaar begon met wat kleine wensen, groeide geleidelijk uit tot een reus van een project met een compleet nieuwe website als resultaat. De afgelopen maanden heb ik jullie behoorlijk in spanning gehouden, want steeds leek het er op dat we bijna li... Lees meer »

reisblog, bloggen, reismeisje 70 reacties Reismeisje
06-08-2015

Reismeisje 2.0

Ondertussen is het al weer maanden geleden dat ik tot de conclusie kwam dat Reismeisje aan verandering toe is. Niet alleen kreeg ik steeds meer wensen qua functionaliteiten op mijn blog, maar een ander jasje zou ook wel fijn zijn. En een eigen reisfotografie deel voor Gerben. En véél meer reisinformatie. Ow en a... Lees meer »

Inspiratie, bloggen, reismeisje, reisblog 33 reacties Reismeisje
03-07-2015

De nieuwe site komt er aan!

Als je regelmatig op Reismeisje te vinden bent, is je ongetwijfeld opgevallen dat het nogal stil was rondom de nieuwe website…Begin van dit jaar kondigde ik aan dat ik bezig was met een nieuwe look voor Reismeisje. Op dat moment zag het er naar uit dat dat nieuwe jasje in april live zou gaan. Maar toen kwamen er... Lees meer »

Inspiratie, blog, bloggen, reismeisje, reisblog 16 reacties Reismeisje