Afrika, Kenia
30-12-2016

Vrijwilligerswerk in Kenia; doen of niet?

Reizen en vrijwilligerswerk; een veel gehoorde en te gekke combinatie. Toen ik een mailtje van Dorine kreeg over haar vrijwilligerswerk in een weeshuis in Kenia, raakte dat me meteen en wilde ik er meer over weten. Vandaag vertelt Dorine zelf hoe ze het heeft ervaren om in een echt derde wereld land te wonen en te... Lees meer »

reizen, backpacken, Afrika, kenia, reistips 17 reacties Reismeisje
Afrika, Kenia, Tanzania
25-05-2016

The story behind the great migration

Het is augustus 2009 en we vertrekken voor een reis van vier weken naar Kenia en Tanzania. Vooral om wild te kijken, want dat is natuurlijk waar deze landen om bekend staan. En ik kan alvast verklappen; we vallen met onze neus in de boter! Natuurlijk hebben we het zo gepland dat we hier zijn tijdens de jaarlijkse... Lees meer »

reizen, reisfotografie, wildlife, the story behind 2 reacties
Afrika, Kenia
15-11-2015

The story behind: de Samburu in Kenia

Achter iedere foto zit wel een verhaal. Klein of groot. Spectaculair of onopvallend. In “The story behind” schets ik het verhaal achter de de reisfoto’s die ik maak. En hoewel niet alle verhalen even spannend of boeiend zijn, zit er dus achter iedere foto wel een verhaal. Daarin wil ik jullie graag meenemen. En mi... Lees meer »

reizen, backpacke, fotografie, reisfotografie, kenia 10 reacties
Afrika, Kenia
18-06-2014

Authentiek Kenia

Archers post, Noord-Kenia. Het is het begin van het ruige stammengebied richting de grens met Ethiopië. Een soort niemandsland waar fragiele verhoudingen tussen de verschillende stammen de boel altijd op scherp zetten. Tribal-wars zijn er dan ook nog geregeld, met name wanneer de ene stam vee steelt van de andere... Lees meer »

reizen, Afrika, stammen, kenia 1 reactie