Europa, Verenigd Koninkrijk
11-10-2019

Najaar roadtrip door Yorkshire in Engeland

De herfst. Wat houd ik daar toch van. Van de kleuren, de overgang en de prachtige landschappen die het geeft. Thuis kan ik al enorm genieten van dit seizoen, maar ook in andere landen kan de herfst juist een prachtige reistijd zijn. Ja, je zult rekening moeten houden met de wispelturigheid van het weer en sommige ... Lees meer »

engeland, roadtrip, reistips, reisroute, europa, yorkshire, york 0 reacties Reismeisje

3x favoriete roadtrips op 3 continenten

Roadtrips. Love them! Heeft ongetwijfeld met mijn jeugd te maken, waarin we elke zomer in een volgepakte auto dwars door Europa reden . De reis begon voor mij al zodra we in die auto stapten, heerlijk. Hoewel ik tegenwoordig meestal met het openbaar vervoer reis, ben ik nog steeds dol op roadtrips. Het geeft een h... Lees meer »

roadtrip, reizen, backpacken, oeganda, argentinie, engeland 16 reacties Reismeisje
Europa, Verenigd Koninkrijk
13-12-2016

Snapshot diary van een roadtrip door Engeland

Afgelopen weekend was het weer tijd voor een leuk reisje . Op uitnodiging van P&O Ferries vertrokken we voor een lang weekend naar Engeland. Een land zo dichtbij het onze, maar voor mij eigenlijk heel onbekend. Tijdens dit tripje bezochten we vooral het Engelse platteland en dat smaakt nu al naar meer! Vandaag nee... Lees meer »

engeland, roadtrip, snapshot, resiroute, europa, Weekendje weg 8 reacties Reismeisje
Europa, Verenigd Koninkrijk
09-12-2016

Op naar de volgende bestemming!

Vandaag is het weer zo ver; we mogen weer op reis ! We gaan dit keer weliswaar niet zo heel ver van huis en het is ook niet per se een heel avontuurlijke bestemming, maar dat maakt niet uit. Het is gewoon heerlijk om dadelijk weer lekker op pad te zijn samen. Nieuwe plekken ontdekken, genieten van lokaal eten, ee... Lees meer »

engeland, york, Weekendje weg, europa 7 reacties Reismeisje
Europa, Verenigd Koninkrijk, Wales
26-09-2015

Highlights in Wales

Wales, is dat nou een land of niet? Nou, strikt genomen niet. Het maakt onderdeel uit van het Verenigd Koninkrijk, maar het heeft wel een eigen vlag, taal en binnenlands bestuur. Tja, zeg het dus maar ;-) . Toch is Wales een superleuke plek om eens te bezoeken. Zeker wanneer je toch op vakantie bent in Engeland. ... Lees meer »

wales, reistips 3 reacties
Europa, Verenigd Koninkrijk
31-07-2015

4 lokale tips in Londen

Naast Parijs en Rome is Londen misschien wel de meest bekende Europese hoofdstad waar iedereen wel eens een stedentrip naar toe heeft gemaakt. En met reden ook, want wat is Londen leuk! Hoewel ik helemaal niet zo’n stedenliefhebber ben, vind ik Londen een heel fijne, groene en relaxte stad. Natuurlijk, rondom Pic... Lees meer »

reizen, stedentrip, locals, londen 6 reacties Reismeisje