Contact

 Ondernemerschap2

Heb je vragen over specifieke bestemmingen, praktische reistips of andere reisgerelateerde vragen? Mail me of laat een berichtje achter via Facebook of Instagram. Ik reageer altijd persoonlijk op je vraag.

Voor organisaties en merken

Ben je van een organisatie en wil je jouw doelgroep gericht bereiken? Dat kan via Reismeisje! Met zo'n 90.000 bezoekers per maand, een social media bereik van ruim 50.000 en meerdere keren per week nieuwe content, zijn er diverse opties om jouw doelgroep te betrekken bij jouw product of dienst. Er zijn mogelijkheden op het gebied van reviewen van producten of diensten, gesponsorde artikelen, video content, social media campagnes en branded content. Uiteraard is een samenwerking alleen mogelijk wanneer er een duidelijke link ligt tussen jouw organisatie of merk en de activiteiten op Reismeisje.

Daarnaast is het mogelijk mij (Wendy) freelance in te huren voor complete, reisgerelateerde reportages inclusief copy en HR beeldmateriaal. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, wil je brainstormen, mij inhuren of graag tarieven weten? Ik hoor graag van je!                             

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.