Vlog stedentrip Montpellier

Reismeisje 04 juni 2015

Montpellier

Laatst schreef ik al een artikel over mijn stedentrip naar Montpellier in Zuid-Frankrijk. Een heerlijke bestemming om met name in het voor- en najaar te genieten van een paar dagen zon, terrasjes en een prachtige, oude binnenstad. Tijdens de 28 uur die ik er door bracht, heb ik ook filmpjes gemaakt ;-) , die je vandaag terug kunt zien in deze vlog. Neem snel een kijkje door op onderstaande video te klikken! En wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste reisvideo's? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal! Lijkt een stedentripje naar Montpellier jou ook wel iets? KLM vliegt dagelijks op deze bestemming vanaf 119 euro retour (ex 10 euro boekingskosten). Klik hier voor meer informatie.  

   

@Europa @Frankrijk #reizen #stedentrip #Frankrijk #europa #KLM #citytrip #montpellier #youtube #vlog

3 reacties

 • Jessica

  04 juni 2015 om 18:38

  Leuke video! Ik dacht eerst: hmmm 4,5 minuut is best lang. Maar het is heel leuk om te zien, heb geen enkele neiging gehad om weg te klikken. :) Bij Montpellier zou ik trouwens niet snel aan artistieke types denken, grappig om te zien!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Jessica

   05 juni 2015 om 06:38

   Ah leuk om te horen Jessica. Ik heb nog maar mijn eerste stapjes in dat video gebeuren gezet, dus ik moet nog erg veel leren, dat wel ;-).

   • Jessica Reismeisje

    05 juni 2015 om 22:06

    Als je ooit tips over filmen of monteren wilt of problemen hebt: ik heb er 4,5 jaar voor gestudeerd (oké, mijn eerste jaar Journalistiek was meer een introductie dan daadwerkelijk veel filmen) en help graag een handje!

 • Sandra

  05 juni 2015 om 19:42

  Haaa wat leuk om te zien, Montpellier lijkt me echt een heerlijke stad! Ik ben ook sinds kort aan het vloggen en donderdag kwam mijn eerste echte travelvlog (ook uit Frankrijk) online! Die duurt, ehm, bijna een kwartier en dat is dan pas deel 1... Maar ik vind het echt onwijs leuk om te doen haha! Ik ben benieuwd of je vaker gaat vloggen?

  Beantwoorden

  • Reismeisje Sandra

   06 juni 2015 om 16:14

   Ja, ik vind het ook wel leuk ja ;-). Heb veel filmmateriaal liggen, maar daar doe ik eigenlijk weinig mee. Terwijl het juist bij reizen wel iets toe kan voegen. Ik heb jouw vlog gezien ja, ook leuk gedaan!!

 • Ester

  07 juni 2015 om 18:41

  Leuk, zo'n vlog! Typische Franse gebouwen, en heerlijk weer :-)

  Beantwoorden

  • Reismeisje Ester

   08 juni 2015 om 06:51

   Dank Esther, leuk om te horen.

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.