Een fotoreis naar het Zuiden van Frankrijk

Reismeisje 01 februari 2019

Frankrijk4

Sommige mensen draag je een extra warm hart toe. Nu doe ik dat bij veel mensen Knipogen, maar er zijn mensen die je nog nét even wat meer gunt. Een extra portie geluk en liefde. Voor mij is Marius zo iemand. Ik ken Marius ruim 7 jaar. Toen liep ik het pand binnen van mijn voormalige werkgever. Waar ik tot en met vorig jaar met zo veel plezier en passie heb gewerkt. Ik heb er geweldige jaren gehad. Kreeg veel kansen, leerde enorm én heb er fijne mensen leren kennen. Waar Marius er dus één van is. Naast dat hij mijn collega was, is Marius eveneens professioneel fotograaf. En dan bedoel ik ook écht professioneel. Hij maakt prachtige foto's en organiseert interessante fotoreizen. En precies aan dit laatste wil ik vandaag aandacht besteden!

Frankrijk 4

Een fotoreis naar Languedoc in Frankrijk

Marius bezoekt een aantal keren per jaar een mooie bestemming in Europa. Samen met mensen die dezelfde passie hebben als hij. Fotografie. Van mooie landschappen, fotogenieke mensen en bijzondere gebouwen. Eind maart staat zijn volgende fotoreis op de planning en wel naar het Zuiden van Frankrijk. Naar Languedoc. Een heerlijke, typisch Franse regio waar je alles vindt. Dorpjes waar de tijd stil heeft gestaan, eindeloos groene natuur, bergen en natuurlijk de zee. Op een ongedwongen manier zal Marius je alles leren wat hij weet over fotografie. En vooral hóe je optimaal gebruik kunt maken van je eigen camera. Je hoeft geen topfotograaf te zijn of dito materiaal te hebben. Gewoon een passie en wens om meer uit je foto's te halen. En dat in een rijke, fotogenieke omgeving. Inclusief mooie accommodatie. 

Marius

Eerlijk is eerlijk; ik ben zelf nooit mee geweest op een fotoreis van Marius, maar ik heb wel veel aan zijn kennis gehad op de reizen die ik heb gemaakt. En om hoe ik Marius én het Zuiden van Frankrijk ken, weet ik zeker dat dit een te gekke reis zal zijn. Lijkt het je leuk om mee te gaan of wil je graag wat meer informatie? Je vindt alle informatie over deze fotoreis hier. En je mag mij natuurlijk ook altijd even een berichtje sturen Knipogen. Al vast veel plezier!

@Europa @Frankrijk #Frankrijk #reisfotografie #fotografie #reizen #europa

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.