Op verrassingsreis met Srprs.me + korting voor jou

Reismeisje 28 oktober 2021

Verrassingsreis

Geschreven door Stefanie de Wit

Een ticket boeken naar bestemming onbekend. Heb je er ooit zelf weleens aan gedacht? Of misschien wel over gefantaseerd? Je koffer inpakken, naar het vliegveld gaan en wel zien waar het avontuur je brengt? De controle uit handen geven en je volledig laten verrassen. Ik ben er gek op, verrassingen, en hoe leuk is het dan ook dat je deze reisjes gewoon kan boeken Lachen. Ja echt! Want Srprs.me regelt dus zulke verrassingsreisjes. Het enige wat jij hoeft te doen als reiziger is een datum doorgeven en een thema kiezen. Dus dat heb ik gedaan!

Srprs me

Hoe het werkt en wat ik er van vond

Hoe zo’n verrassingsreisje precies werkt, leg ik je graag uit. Een week van tevoren ontvang je van Srprs.me, via hun speciale app, wat meer informatie over de bestemming (die je dus op dat moment nog niet weet). Denk aan een weerbericht, hoe groot je koffer mag zijn en hoe laat je op het vliegveld wordt verwacht. Wij kozen voor een vliegreis, maar je kunt ook kiezen voor een roadtrip of treinreis..

Het weerbericht en tijdstip zijn de eerste onthullingen en vanaf dat moment gaat het raden écht beginnen Knipogen. Ontzettend nieuwsgierig vertrok ik naar het vliegveld. Eenmaal aangekomen op het vliegveld zie je de bestemming ongeveer twee uur voor vertrek in de app staan en tadaaaaa: het werd bij ons Nice! Een prachtige stad aan de Franse Riviera. Druk kletsend vetrokken we naar onze gate en bekeken de inkomende mails van Srprs.me. Want naast de onthullende bestemming krijg je dan ook je hotel te zien en een handjevol leuke tips die je kunt gebruiken op je bestemming. De accommodaties die ze voor je regelen zijn trouwens altijd met een 8 of hoger beoordeeld. Zo ben je dus ook gegarandeerd van een fijn verblijf tijdens je reis.

Voordat je dus je trip boekt bij Srprs.me beslis je zelf over het vervoer, de data en hoe luxe je wilt verblijven. Daarnaast heb je nog keuze uit een aantal thema’s. Je hoeft hier niet voor te kiezen, maar het mag wel. Zo kozen wij voor het ‘bucketlist’ thema. Wij gaven onze bucketlist door en Srprs.me kiest één van de opgegeven bestemmingen. Zo heb je toch nog een beetje invloed op de uiteindelijke bestemming. Naast het bucketlist thema kun je nog kiezen uit:
- New places: vertel Srprs.me waar je al geweest bent en zij sturen je naar een nieuwe stad.
- In Control: Srprs.me selecteert 15 te gekke steden waarvan je er zelf 5 mag afstrepen.
- Escape Trip: naast je stedentrip ga je de uitdaging aan en vind je hopelijk binnen twee uur de uitgang van de stad.
- Summer Holiday: je kiest voor relaxen aan het strand misschien wel gecombineerd met een leuke stad.
- Multi City: ontdek meerde plekken in Europa. Elke keer weer een verrassing waar je eindigt.
- Solo Together: ontdek je reisgezelschap en bestemming pas bij vertrek.
- Last Minute: ga zo snel mogelijk op avontuur?

Nice

En dan de bestemming, Nice!

En dan onze bestemming, want Srprs.me bracht ons dus naar Nice en wat was dat een leuke, verrassende keuze! Nice is een gezellige, kleurrijke stad, gelegen aan de kust en met een heerlijke boulevard. Het was een heerlijke stedentrip bestemming! Vertrek je binnenkort zelf naar Nice? Sla dan zeker de oude stad, Vieux Nice, met de lichtgekleurde oranje, roze en gele Franse panden zeker niet over. Je kan hier uren slenteren en van terras naar terras hoppen. Voor mij was dit één van de leukste dingen aan de stad zelf. Nice ademt daarnaast echt dat Franse sfeertje uit en je vindt hier verschillende antiekmarktjes en een aantal prachtige kathedralen.

Naast de oude stad is Nice ook nog in het bezit van een 7 km lange kustlijn waar je heerlijk kunt genieten van het Franse zonnetje en het prachtige uitzicht over de stad kunt bewonderen vanaf La Colline du Chateu. Nice is ook een ideale uitvalbasis om de nabijgelegen steden Antibes, Èze of Monaco te bezoeken per trein. Genoeg dus in Nice te beleven; in een later artikel zal ik hier zeker nog uitgebreid op terug komen!

Nice ervaringen

Kortom, mijn ervaring met Srprs.me is heel goed geweest Lachen . Als ik terugdenk aan de onthulling dan grijns ik nog steeds van oor tot oor! En ik zou het eigenlijk aan iedereen aanraden. Je hoeft namelijk niet per sé avontuurlijk te zijn om op reis te gaan met Srprs.me. Deze reisjes zijn zo goed geregeld dat het sowieso een heerlijk ervaring is. Geen keuzestress vooraf en het enige wat jij hoeft te doen is genieten, vooraf en tijdens je trip!

Zou jij het aankunnen om de controle volledige uit handen te geven en je te laten verrassen? Dan hebben we iets super leuks voor je, want je kunt nu jouw verrassingsreis met Srprs.me met een exclusieve korting voor Reismeisje volgers hier boeken. Laat zeker weten wat je er van vond!

@Europa @Frankrijk #Nice #Frankrijk #stedentrip

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.