Eilandhoppen In Frans Polynesië: hoe, waar & kosten

Reismeisje 21 januari 2019

Frans Polynesie

De eilanden in de Stille Zuidzee. Een andere wereld. Letterlijk de ándere kant van de wereld. In zo veel opzichten. Vóór ik door deze regio reisde kende ik eerlijk gezegd alleen de meer bekende eilanden. Fiji, Bora Bora, Samoa. Dan hield het al snel op. Ik had er totaal geen weet van dat het in die verre oceaan barst van de eilanden, koninkrijkjes en republieken. En bovenal dat ze onderling ook nog zó verschillend zouden zijn. Landschappelijk en cultureel. Sowieso was mijn beeld van tevoren behoorlijk beperkt. Ik zag vooral picture perfect stranden voor me. Bounty paradijsjes waar verder weinig te beleven zou zijn. Wrong. Het is een regio die me echt ontzettend heeft verrast en waar ik moeiteloos nog een keer naar toe zou willen reizen. Toegegeven, het is er over het algemeen niet goedkoop en tijd heb je er zeker nodig, maar het is allemaal dubbel en dwars waard. Vandaag neem ik je mee op de route die ik door dit gebied aflegde en dan meer specifiek in Frans Polynesië

Moorea3

Frans Polynesië: baguette, wijn en zwemmen met mantaroggen

Vanuit Brazilië  vlogen we met Air France naar Papeete op Tahiti; het hoofdeiland van Frans Polynesië. We vlogen meteen door met een binnenlandse vlucht naar Moorea. Dat zou uiteindelijk mijn favoriet worden binnen dit Franse overzeese gebied. Moorea is prachtig groen, weelderig en je kunt er fantastisch mooi snorkelen. Én met mantaroggen en kleine blacktip haaien zwemmen. Een fantastische ervaring! Vanaf Moorea vlogen we na een week door naar het bekendste eilanden van Frans Polynesië: Bora Bora. Ai. Die ervaring vond ik dubbel. Ik heb me er ontzettend vermaakt, omdat we een appartementje huurden van een lokale Fransoos. Buiten het toeristische deel. Een paar keer per week meert er en groot cruiseschip aan bij Bora Bora. Zo'n schip spuwt duizenden toeristen uit, die gedurende zo'n dag het eiland over spoelen. Dat haalt een beetje de ziel uit zo'n eiland vind ik. Bora Bora is prachtig, maar zeker niet mijn favoriet.

Maupiti4

Na een week vlogen we door naar Maupiti; een eiland dat wat verder van de grotere eilanden af ligt. En dat merkte je meteen. Op het eiland staan her en der wat huisjes, een verdwaald winkeltje en dat is het wel zo'n beetje. Niets anders dan de meest adembenemende stranden en een fantastisch groene backdrop. Supermooi! Je hebt geen hotels op Maupiti, dus slapen doe je er bij locals. Die je met een beetje mazzel ook nog eens mee nemen naar hun eigen weekend eiland Knipogen. De locals in Frans Polynesië hebben allemaal hun eigen eilandjes. Atols. Er is niets officieel geregeld, dat spreken ze gewoon onderling zo af. In de weekenden zitten ze dan met de familie op hun eigen eiland. Hondje mee, barbecue er bij, vers visje vangen. Meer hebben ze niet nodig. Het simpele leven. Echt een enorm leuke ervaring om mee te maken.

Divers Polynesie

De diversiteit van Frans Polynesië

Na Maupiti vlogen we weer terug naar het hoofdeiland Tahiti. De hoofdstad Papeete. Dat is op zich geen vervelende plek, maar ook niet per sé een aanrader. Het is er best moeilijk een betaalbare kamer te vinden en verder is het gewoon een stad. Veel mensen, verkeer en weer die cruiseschepen. Leuk om even mee te maken en dan weer snel door. Frans Polynesië bestaat in totaal uit bijna 120 eilanden en ik heb er maar 4 van gezien. Dat is natuurlijk helemaal niets. Maar áls ik je een tip mag geven, zou ik sowieso Moorea bezoeken en als het even mogelijk is Maupiti. Of een vergelijkbaar eilandje als Huahine of Rangiroa. Moorea is te gek omdat het een prachtige natuur heeft. Echt práchtig. Je kunt er heel mooi wandelen, supergoed snorkelen en er worden verschillende boottourtjes aangeboden waarbij je om het eiland heen vaart. Je kunt je hier met gemak een week vermaken. Maupiti vond ik gewoon te gek vanwege de leegte. Het authentieke. Het contact met de locals én de paradijselijke strandjes. Die vond ik nergens zo mooi als op Maupiti. 

Airpass Tahiti

Frans Polynesië zou uiteindelijk niet mijn favoriete eilandengroep in de Pacific worden. Daarover later meer Knipogen. Ik vond het echter wél één van de meest diverse bestemmingen. Natuurlijk, alle eilanden beschikken over mooie stranden en helderblauw water. Dat is de gemene deler. Maar het ene eiland leent zich goed voor duiken, bij het andere is het snorkelen beter. Op het ene eiland kun je stokbrood met brie in de supermarkt krijgen en op het andere eiland eet je verse vis op een half lamme boot. Die mix vond ik erg leuk en typerend voor Frans Polynesië. Trek er zeker 3 á 4 weken voor uit om de tijd te hebben wat van dit gebied te zien. Nog wat andere tips:

 • Kies voor een air pass van Air Tahiti. Daarmee heb je een aantal opties qua eilanden die je er mee kunt bezoeken en je bent flexibel qua data. Voor 4 eilanden kostte zo'n pas rond €400.
 • Accommodaties zijn niet goedkoop, maar er zijn wel betaalbare varianten te vinden. Op Bora Bora sliepen we bij Sunset Hill Lodge á €60 voor een double. Maar dan heb je niet zo'n super romantische bungalow aan het water. Dan betaal je gerust €1.000. Pér nacht. Op Tahiti gelden wel soortgelijke tarieven. Moorea is wel prima te doen met doubles vanaf ongeveer €50 per nacht en op Maupiti kun je voor €30 per nacht bij locals slapen.
 • Duiken kost rond €80 per keer, voor een one tank dive. Snorkelen met haaien en mantaroggen op Moorea kostte rond €60. Op zich zijn de tourtjes niet schrikbarend duur.

Tot zo ver het eilandhoppen door Frans Polynesië. Een onvergetelijke reis. Ben jij wel eens in deze regio geweest? Wat vond je er van?

@Frans Polynesië @Cookeilanden @Samoa @Oceanië @Fiji @Vanuatu @Salomonseilanden #oceanië #Pacific #frans polynesië #cookeilanden

9 reacties

 • Annemarie

  21 januari 2019 om 08:42

  Leuk je ervaring te lezen! Wij zijn op Tahiti, Moorea, Raiatea en Bora Bora geweest en vonden het prachtig. Op Bora Bora in een overwaterbungalow in het Pearl and beachresort en dat kan ik toch wel iedereen aanraden. Elke ochtend wakker worden en direct je eigen lagoon inlopen.. Cruiseschepen daar dus ook niet gezien, want we zaten op ons eigen deel. We willen zeker een keer terug!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Annemarie

   21 januari 2019 om 13:59

   Klinkt fantastisch Annemarie!

 • Ruud Kok

  21 januari 2019 om 11:03

  Nice hoor! Ook maar eens die kant op :-P

  Maar dat slapen bij die locals, hoe regel je zoiets? Kan je dat gewoon via booking.com fixen, of moet je via via aan adresjes zien te komen?

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Ruud Kok

   21 januari 2019 om 13:59

   Zeker doen Ruud :-). De locals vind je eenvoudig op de bonnefooi. Gewoon naar Maupiti reizen en daar rond vragen. Dat ging prima.

   • Ruud Kok Reismeisjenl

    21 januari 2019 om 14:23

    Haha nice. Exit comfort zone

 • Merel

  29 juli 2019 om 11:22

  Ik ben bezig met het plannen van een reis naar Frans Polynesië. Echt een bucketlistdingetje!
  Je schrijft dat Frans Polynesië niet je favoriete eilandengroep was. Mag ik vragen wat dat dan wel was??

  Beantwoorden

 • Merel

  22 oktober 2019 om 22:45

  Hoeveel dagen ben je op ieder eiland geweest en wat raad je aan op dat gebied?

  Beantwoorden

  • Mr Mike Merel

   31 mei 2024 om 01:03

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

 • Judith

  31 januari 2021 om 20:57

  Hoi! Met veel plezier ben ik je reisverhalen aant lezen! Als alles meezit willen wij volgend jaar 14 weken gaan reizen naar Australie en Nieuw-Zeeland en afsluiten (en uitrusten ;-) ) bij een van de eilanden(groepen) in Oceanie voor ongeveer 10-14 dagen. In eerste instantie hadden wij Fiji in gedachten maar na al je verhalen te hebben gelezen twijfel ik omdat er nog zoveel andere mooie en leuke opties zijn!
  Nu schrijf jij in bovenstaand verhaal: 'Frans Polynesië zou uiteindelijk niet mijn favoriete eilandengroep in de Pacific worden. Daarover later meer' . Ik heb ondertussen zowat al je artikelen gelezen om erachter te komen welke eilandengroep dan wel je favoriet is, maar kom er niet achter! Dus ik ben wel heel benieuwd welke dan well je favoriet is? :) Wellicht helpt dit ons nog bij onze keuze waar wij onze reis gaan afsluiten! Ik hoop van je te horen :)

  Beantwoorden

  • Mr Mike Judith

   11 juni 2024 om 18:43

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

 • Andrea

  09 december 2022 om 08:20

  Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
  andreafrasca1@yahoo.com
  Whatsapp +31 6 51026462

  Beantwoorden

  • Mr Mike Andrea

   31 mei 2024 om 00:37

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Andrea

   11 juni 2024 om 18:31

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

 • Richard Chadwick

  23 januari 2024 om 08:49

  Are you an individual businessman or a business organisation that wishes to expand in business ??, we offer financial instrument such as BGs, SBLCs,MTNs, LCs, CDs and others on lease and sales at a rate of 4%+2% of the face value and reasonable condition from a genuine provider. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signatory project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication and any other project(s) etc.

  Contact : Mr. Richard Chadwich
  Contact Email: ribellodasilver01.finance@gmail.com
  Whatsapp # : +380 50 591 6795


  With our financial/bank instrument you can establish line of credit with your bank and/or secure loan for your projects in which our bank instrument will serve collateral in your bank to fund your project.

  We deliver with time and precision as set forth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable and we work directly with issuing bank lease providers, this instrument can be monetized on your behalf for upto 100% funding. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

  All relevant business information will be provided upon request.

  BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!!

  If Interested kindly contact me via

  Email:~ ribellodasilver01.finance@gmail.com

  serious enquiry only.

  Beantwoorden

  • Mr Mike Richard Chadwick

   31 mei 2024 om 00:38

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Richard Chadwick

   31 mei 2024 om 00:38

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Richard Chadwick

   31 mei 2024 om 01:04

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Richard Chadwick

   11 juni 2024 om 18:31

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

 • Mr Mike

  11 juni 2024 om 18:40

  Hallo,
  Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
  tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
  consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
  investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
  kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
  een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
  betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
  Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
  Naam: meneer Mike
  E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  Beantwoorden

  • Mr Mike Mr Mike

   11 juni 2024 om 20:13

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Mr Mike

   11 juni 2024 om 20:14

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Mr Mike

   11 juni 2024 om 20:14

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

 • Mr Mike

  11 juni 2024 om 18:40

  Hallo,
  Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
  tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
  consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
  investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
  kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
  een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
  betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
  Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
  Naam: meneer Mike
  E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  Beantwoorden

  • Mr Mike Mr Mike

   11 juni 2024 om 18:42

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Mr Mike

   11 juni 2024 om 18:42

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Mr Mike

   11 juni 2024 om 18:42

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Mr Mike

   11 juni 2024 om 20:15

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Mr Mike

   11 juni 2024 om 20:15

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

  • Mr Mike Mr Mike

   11 juni 2024 om 20:15

   Hallo,
   Ik ben de heer Mike Church, een financieringslening, een legitieme leningverstrekker, wij geven leningen
   tot persoonlijke lening, woninglening, lening voor het kopen van een auto, studielening, schulden
   consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaalleningen en bedrijven
   investeren en financiële problemen oplossen, enz. ... onze leningen gemakkelijk en delen
   kapitaal van € 150 miljoen euro, verwacht particuliere leningen op korte en lange termijn,
   een looptijd variërend van € 500 tot € 100 miljoen euro voor alle serieuze mensen,
   betrouwbaar, en integreren, het wil een lening verstrekken. Mijn rente van 2%, als
   Als u geïnteresseerd bent in ons leningaanbod, neem dan contact op met ons e-mailadres via
   Naam: meneer Mike
   E-mail: agborloanfirm@gmail.com

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.