5 must do's in Los Angeles

Vandaag is het weer tijd voor een gastblog! Dit keer vertelt Laura je alles over een van haar meest favoriete steden; Los Angeles. Enjoy! Meet the blogger! Mijn naam is Laura en ik ben 30 jaar. Ook ik ben, net als vele lezers en andere gastbloggers, zeer gepassioneerd over reizen en heb de afgelopen jaren al aard... Lees meer »

verenigde staten, los angeles, reizen, reistips, amerika 6 reacties Reismeisje

4x leuk New York

Vandaag aan het woord gastblogger Elise. Zij werkt op een reisbureau en wordt dan ook de hele week lekker gemaakt met allerlei te gekke reizen. Niet zo gek natuurlijk dat ze er zelf ook zoveel mogelijk op uit trekt . Afgelopen oktober is ze naar New York geweest en vandaag gaat ze haar tips en ervaringen met jull... Lees meer »

reizen, backpacken, verenigde staten, ney york, reistips, stedentrip 2 reacties Reismeisje

3x de gaafste national parken in de VS

Deze keer in de reeks met gastbloggers de 25-jarige Laura. Vorig jaar maakte ze samen met haar vriend een roadtrip door de Verenigde Staten . Een reis die ze te gek vond en haar nooit meer los zal laten. Zeker ook door de fantastisch gave landschappen die de VS rijk zijn. Vandaag vertelt zij in een gastblog over ... Lees meer »

reizen, backpacken, verenigde staten, nationaal park, US, amerika 8 reacties Reismeisje

Waarom Trump erger is dan Brexit

Dit kan niet waar zijn. Gisteravond ging ik laat naar bed en was er nog niets over de uitslag van de verkiezingen in de VS bekend. Maar ach. Het zou wel los lopen. Kiezen tussen twee 'kwaden', maar de keus zou ongetwijfeld op de minst kwade van die twee vallen. En een vrouw bovendien. Hillary Clinton. Een paar uu... Lees meer »

vs, amerika, verkiezingen 12 reacties Reismeisje

7 te gekke highlights op prachtig Hawaii

Toen ik een mailtje kreeg van Shahrokh waarin hij zich aan meldde als gastblogger, was ik eigenlijk meteen om . Weet je waarom? Omdat hij naar een heel bijzondere eilandengroep is geweest, die zeker weten nog op mijn bucketlist staat. Hawaii! En daar wilde hij graag een gastblog over schrijven. Helemaal te gek! V... Lees meer »

hawaii, reistips, vs, reizen, eilanden 10 reacties Reismeisje

5 plekken in de VS die ik graag gezien wil hebben

Één van de artikelen die het meeste stof deed op waaien op Reismeisje, had te maken met landen die níet op mijn bucketlijst staan. Bovenaan prijkte de Verenigde Staten. Er waren best wat lezers die daar niets van snapten en mijn beeld van de VS eenzijdig vonden. En dat klopt met enkel een bezoekje aan New York oo... Lees meer »

verenigde staten, usa, bucketlist 12 reacties Reismeisje