Caribisch gebied
25-04-2017

Waarom je NU nog naar Cuba moet + reistips

By Reinier Lolkes de Beer. Cuba! Afgelopen december waren wij in Cuba en hebben we een tour gemaakt over het linker gedeelte van het eiland (Havana, Vinales, Trinidad en Varadero). Vinales en Trinidad zijn echt een aanrader. Vinales staat bekend om de prachtige valleien en tabaksplantages. In Trinidad kun je door... Lees meer »

Cuba, Cariben, reistips, reizen 15 reacties Reismeisje
Caribisch gebied
06-12-2016

5x anders en authentiek Curaçao

Het is weer tijd voor een gastblog . En dit keer eentje over een bestemming waar wij Nederlanders met name tijdens onze winter erg dol op zijn! Curaçao it is. Gastblogger Kim kent dit eiland op haar duimpje en deelt vandaag haar 5 leukste reistips met je! Meet the blogger! Op reis gaan is mijn allergrootste passi... Lees meer »

Cariben, curacao, reistips, reizen 5 reacties Reismeisje

De volgende verre reis gaat naar...

Laatst schreef ik al over de shortlist van reisbestemmingen voor het komende jaar. I know. We zijn pas 2 maanden terug van onze wereldreis en al weer aan het kijken naar de volgende verre reis...Het bloed kruipt waar het niet gaan kan . In eerste instantie leek het ons wel leuk om voor een winterse en tikkeltje ra... Lees meer »

Midden-Amerika, panama, Cariben, reizen, backpacken 54 reacties Reismeisje

Top 5 strandfoto’s van Caribisch Tobago

Laatst bezochten wij voor een weekje het Caribische eiland Tobago.  We wisten niet goed wat we ervan konden verwachten, maar het heeft ons in positieve zin ontzettend verrast! Wat een leuk eiland en wat een leuke mensen zeg! Oké, je hoeft er geen drie weken voor uit te trekken, maar een weekje heb je zeker wel nod... Lees meer »

Trinidad en Tobago, reizen, backpacken, fotografie, reisfotografie 8 reacties Gerben

Roadtrip op Caribisch Tobago

Tobago. Een eiland midden in de Cariben waar ik van tevoren nauwelijks een beeld bij had. Eigenlijk zijn we er 2 weken geleden puur toevallig naar toe gereisd. Zoals zo vaak met die onverwachte bestemmingen op reis, bleek Tobago een schot in de roos te zijn. Zo supergroen, weelderig, rustig en de meest mooie stra... Lees meer »

trinidad, Tobago, roadtrip, reistips 2 reacties Reismeisje

Reistips voor Caribisch Tobago

Trinidad en Tobago. Twee eilandjes midden in de Cariben waarvan ik tot een paar maanden geleden nauwelijks wist waar ze lagen . Omdat we naar de beste en meest betaalbare manier zochten om vanuit Colombia naar Guyana te reizen, stuitten we puur toevallig op een vlucht die via Trinidad en Tobago ging. Één en Één wa... Lees meer »

Trinidad en Tobago, Cariben, reistips 1 reactie Reismeisje