Werken en reizen in Australië + winactie

Reismeisje 04 augustus 2015

Australie 1

Australië is misschien wel de meest populaire reisbestemming voor avontuurlijke reizigers. Geen wonder, want met een oppervlakte van ruim 7.6 miljoen (!) vierkante kilometer, verschillende klimaten, landschappen die gaan van eindeloze woestijn tot prachtige kusten en de kenmerkende laidback mentaliteit van de Aussies zelf, is er weinig reden om dit enorme land níet te willen bezoeken ;-) . Of dat zelfs te combineren met werken! Op die manier kun je langer genieten van Australië en leer je een land echt kennen. Waarom Australië daar zo geschikt voor is lees je vandaag!

Je leert jezelf anders kennen.
Als je voor langere tijd in een compleet ander land gaat leven, leer je jezelf nog beter én op een andere manier kennen. Hoewel ikzelf niet verder ben gekomen dan een studiejaar in Wenen ;-) , heeft me dat toen al erg veel gebracht. Je wordt gedwongen alles opnieuw te ontdekken; van praktische zaken tot het opbouwen van nieuwe vriendschappen. Australië is bij uitstek heerlijk land om langere tijd te verblijven; voldoende Westers om je van alle gemakken te voorzien en toch een heel andere cultuur.


Australie 2

Australië is groot!
Australië is het vijfde grootste land ter wereld. Vijfde. En dat met ‘maar’ 22 miljoen inwoners. Kortom, Australië is echt enorm groot en uitgestrekt. In een vakantie van 3-4 weken kun je hooguit een fractie van dit te gekke land zien. Nu heb je dat met reizen wel vaker, maar omdat Australië zo veel verschillende landschappen en klimaten heeft, vind ik dat gevoel daar nog wel wat sterker. Je moet gewoon echt meerdere keren terug om Australië goed te kunnen zien en beleven. Wat is er dan fijner dan werken en reizen in Australië met elkaar te kunnen combineren?

No worries mate.
Als je langs de kust van Australië reist, zie je overal mensen genieten van het zonnetje, een barbecue aansteken of picknicken met familie en vrienden. Het relaxte leven is wel door de Aussies uitgevonden :-) . Die levensinstelling merk je in alles. Natuurlijk werken Australiërs evengoed hard, maar ze weten ook echt op tijd op de rem te trappen en te genieten van de leuke dingen. Juist die instelling maakt werken in Australië zo fijn. De perfecte balans tussen geld verdienen en genieten met hoofdletters!

Tips om te gaan werken in Australië.
Lijkt de combinatie van werken en reizen in Australië jou ook wel iets? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van Travel Active; een organisatie die allerlei uitwisselingsprogramma’s organiseert en je helpt en begeleidt met het vinden van een baan in Australië. Augustus staat bij Travel Active ook nog eens in het teken van Australië, waardoor je kans maakt op een waardecheque van maar liefst €450! Met die cheque krijg je dus een flinke korting op een Australië pakket van Travel Active. Neem snel een kijkje op de actiepagina om te zien hoe je kans maakt op deze te gekke prijs. Ohja, en daarnaast maak je ook nog eens kans op te gekke prijzenpakketten door mee te doen met de Aussie Quiz én krijg daarnaast in augustus korting op alle Australië programma’s. Ik zeg mee doen!

Ben jij al eens in Australië geweest? Heb je alleen rond gereisd of er ook gewerkt?

Dit is een gesponsord artikel. Het artikel is door mij geschreven op basis van mijn eigen mening en ervaringen.

@Australië @Oceanië #reizen #backpacken #reistips #australie

6 reacties

 • Ruud Kok

  04 augustus 2015 om 06:57

  Exact 2 jaar geleden begon onze reis van ruim 4 maanden door Australië, en wat een topervaring was dat. Het ruige en uitgestrekte westen, de prachtige kusten en riffen, en de groene regenwouden. En dat is nog maar een kleine greep uit wat we gezien en gedaan hebben. Wij gaan sowieso nog een keertje terug.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Ruud Kok

   04 augustus 2015 om 14:04

   Wauw, 4 maanden. Heel gaaf!

 • Lisanne

  04 augustus 2015 om 17:39

  Leuk artikel nu heb ik nog meer zin in! September vertrek ik voor in ieder geval een jaar en als ik daar genoeg heb gewerkt vraag ik nog een 2e jaarvisum aan. Woehoe!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Lisanne

   05 augustus 2015 om 16:27

   Haha, that's the spirit!

 • Justin

  05 augustus 2015 om 12:56

  Ben er sinds april aan het werk op een champignonnen boerderij vlakbij Perth en was vier jaar geleden aan de Oostkust. Een ideaal land als je een westers land met een laidback stijl wilt bezoeken. Altijd wat te beleven, ideaal voor outdoor liefhebbers en ook voor werk inderdaad best fijn en redelijk geld verdienen! Over een paar weken ga ik ervaren hoe groot het land echt is als ik van Perth naar Melbourne ga fietsen (+/- 4500 km). Woopwoop.

  Beantwoorden

 • Dennis

  05 augustus 2015 om 22:29

  In 2011 op door reis naar Nieuw Zeeland voor 4 dagen gestopt in Sydney. Vorige jaar met mijn vriendin hebben we in 5 weken de oostkust afgereisd van Sydney naar Port Douglas. Wat een geweldige reis, maar 5 weken is nog veel te kort. Zoveel moois nog moeten missen en over moeten slaan. We zijn echt verliefd geworden op Australië en willen zeker weer terug.

  Beantwoorden

  • Reismeisje Dennis

   06 augustus 2015 om 06:01

   Wauw, mooie reizen zeg! Sydney lijkt mij ook gaaf!

 • Evelien captein

  17 augustus 2015 om 22:14

  Samen met me vrien van 11 november 3 dagen stop over in hong long en daarna voor 9 maanden te werken en reizen geweest in het fantastische Ozzie, gevolgd door 3 maanden nieuw-zeeland. Hebben er 3 maanden gewerkt bij een aardappelboer en flink geld verdiend, zelfs wat mee naar huis kunnen nemen. Zeker op de lijst om voor een 2e jaar heen te gaan. Het is er fantastisch. En zelfs met een jaar hebben we nog steeds te kort gezien! Ons kleine kikkerlandje stelt niet zo veel voor :p

  Beantwoorden

 • Wagner Clerk

  20 juni 2022 om 12:55

  #Allemaal bedankt aan de heer Anderson Carl voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het wordt Bitcoin / Forex-handelsopties genoemd. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson Carl nu weten via Whatsapp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.