Dingen op reis waar ik blij van word...

06 oktober 2013

Als ik reis

:P Dieren! Ik ben nogal een dierenfan en aai echt elke hond, kat of koe die ik tegenkom. Op reis kan ik dan ook altijd mijn lol op met al die loslopende beestjes! :P Een warme douche na 5 dagen van wandelen en wassen in een ijskoude beek. :P Slapen bij mensen thuis. Hoe Spartaans soms ook, dit zijn voor mij de mooiste momenten; dicht bij het echte, lokale leven. :P Binnen 2 dagen een boek van 300 pagina’s uit lezen, omdat je er eindelijk alle tijd voor hebt. :P Het moment dat mijn ‘sexy’ bergschoenen uit kunnen en ik in mijn Havaiana’s stap. Zalig!

:P Samen met mijn vriend een liter koud bier weg tikken en dom zitten kaarten. :P Stilletjes langs de kant gaan zitten en al die verschillende mensen in mooie gewaden voorbij zien komen. :P Aankomst op het vliegveld van bestemming. Ik houd van de drukte en buzz die heerst op een vliegveld; dat geeft me een echt vakantiegevoel! :P Als we na 5 uur van onophoudelijk schudden in een veel te volle lokale bus eindelijk stoppen voor een plaspauze. :P Opstaan als het net licht begint te worden en de lucht nog krakend fris is. :P Een supermooi hostel inclusief tuin met hangmatten waar je van tevoren 0 verwachtingen bij had. :P Het thuisfront spreken na 5 dagen van absolute radiostilte. :P Als een halve ontdekkingsreiziger door de jungle sluipen op zoek naar wilde dieren. En die dan ook vinden! :P Bij toeval een tentje ontdekken waar ze een koffie Westerse stijl serveren. :P Stiekem al weer dromen over de volgende reis!

#Inspiratie #reizen #persoonlijk

1 reactie

  • Marcella

    08 oktober 2013 om 12:32

    Mooi lijstje, erg fijne dingen! Ik krijg er de kriebels van, wil graag op reis en Nieuw Zeeland ontdekken straks!

    Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.