De meest relaxte en eigen bestemming in de Cariben

De Cariben. Niet per se een regio waar ik jaren geleden dacht iets mee te gaan hebben. Zon, zee, strand was het beeld dat ik er bij had. En laat ik nu net geen strandmeisje zijn . Tot onze wereldreis. Het eerste deel reisden we over land door Zuid-Amerika. Vanuit Colombia wilden we verder reizen naar Guyana. Er wa... Lees meer »

Cariben, trinidad, Tobago, reistips, reizen 2 reacties Reismeisje

Top 5 strandfoto’s van Caribisch Tobago

Laatst bezochten wij voor een weekje het Caribische eiland Tobago.  We wisten niet goed wat we ervan konden verwachten, maar het heeft ons in positieve zin ontzettend verrast! Wat een leuk eiland en wat een leuke mensen zeg! Oké, je hoeft er geen drie weken voor uit te trekken, maar een weekje heb je zeker wel nod... Lees meer »

Trinidad en Tobago, reizen, backpacken, fotografie, reisfotografie 8 reacties

Roadtrip op Caribisch Tobago

Tobago. Een eiland midden in de Cariben waar ik van tevoren nauwelijks een beeld bij had. Eigenlijk zijn we er 2 weken geleden puur toevallig naar toe gereisd. Zoals zo vaak met die onverwachte bestemmingen op reis, bleek Tobago een schot in de roos te zijn. Zo supergroen, weelderig, rustig en de meest mooie stra... Lees meer »

trinidad, Tobago, roadtrip, reistips 3 reacties Reismeisje

Reistips voor Caribisch Tobago

Trinidad en Tobago. Twee eilandjes midden in de Cariben waarvan ik tot een paar maanden geleden nauwelijks wist waar ze lagen . Omdat we naar de beste en meest betaalbare manier zochten om vanuit Colombia naar Guyana te reizen, stuitten we puur toevallig op een vlucht die via Trinidad en Tobago ging. Één en Één wa... Lees meer »

Trinidad en Tobago, Cariben, reistips 1 reactie Reismeisje

Update vanuit Trinidad en Tobago!

Man, wat gaat de tijd toch snel! Zo beginnen we nog aan ons avontuur in Colombia en zo zit dat er al weer op, inclusief de eerste 3 dagen Trinidad en Tobago. Afgelopen zondag vlogen we vanuit Cartagena in Colombia naar Fort Lauderdale in de Verenigde Staten. Off all places . We kwamen er om half 6 's avonds aan e... Lees meer »

Trinidad en Tobago, Cariben, wereldreis, RTW 16 reacties Reismeisje

Op weg naar een nieuw werelddeel!

En weer zijn er 3.5 week voorbij. 3.5 week sinds we in het Noorden van Ecuador de grens over gingen met Colombia. Op weg naar een land dat al heel lang hoog op mijn bucketlist stond! In 3.5 week tijd zijn we vanuit Popayan en Salento in het Zuiden van Colombia naar mythisch Medellin gereisd. Vervolgens zijn we na... Lees meer »

wereldreis, RTW, Trinidad en Tobago 7 reacties Reismeisje