Snapshots van persoonlijke momenten na de wereldreis

Reismeisje 24 april 2017

Over een paar dagen zijn we al weer 9 maanden terug in Nederland. 9 maanden! Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Dat we een jaar geleden nog op Vanuatu zaten en nog Papoea Nieuw Guinea, Bali, Bangkok en Iran en voor de boeg hadden Knipogen. Wat een te gek jaar hebben we toch gehad, onvergetelijk! De afgelopen maanden thuis waren dat op hun eigen manier echter ook. Laatst moest ik er nog aan denken dat ik zo dankbaar ben dat we in Nederland ons thuis hebben. Dat dat ook echt zo voelt en dat de afgelopen maanden in al hun 'kleinheid' heerlijk waren. Het leek me leuk om daar eens een artikel over te schrijven. Juist over die wat kleinere en vooral persoonlijke momentjes. Dus vandaag neem ik je mee in een snapshot verslagje van de fijnste, persoonlijke momenten sinds we terug zijn van wereldreis. Komen ze!

Oslo Ann

Niet de beste foto ever Knipogen, maar wel eentje waar ik heel blij van word. Deze foto is zo'n 2 weken na onze terugkomst gemaakt, toen ik met deze lieve dame een paar dagen in Oslo zat. Man man, wat heb ik haar gemist tijdens onze wereldreis! We kennen elkaar bijna 20 jaar en hebben lief en leed met elkaar gedeeld. Heerlijk om haar weer te zien en bij me te hebben.

Kerst2

Family time Lachen! De moeder en tante van Gerben zijn ons afgelopen jaar in Ecuador op komen zoeken, maar mijn familie heb ik toch bijna een jaar moeten missen. Zo fijn om hen weer te zien! Dit was tijdens de kerstdagen. Lekker eten, wijn drinken en gezelligheid. Fijn!

Tattoo

Nou. Dit is wel duidelijk he Tong uitsteken. Ik liep al tijden met de gedachte een tatoeage te laten zetten, maar op de een of andere manier durfde ik dat nooit echt. Misschien was het moment er ook nog niet naar. Richting het einde van onze wereldreis begon ik er meer gevoel en idee bij te krijgen. Na een paar maanden nadenken en schetsen, heb ik 't uiteindelijk dus toch gedaan. And I couldn't be happier with it Knipogen. Ik heb het woordje 'serendipity' laten zetten, wat zo veel betekent als onverwachte dingen die op je pad komen en je iets moois brengen. Lot. In het diepe springen. Dat. Gecombineerd met 2 kelken van witte lelies, wat symbool staat voor mijn moeder. De tattoo staat op mijn linkerzij, dichtbij mijn hart. Ik ben er reuze blij mee!

Engeland Gep

Happy campers Lachen. Dit was eind vorig jaar. Toen maakten we een korte roadtrip door Engeland en bezochten we ook een voetbalwedstrijd. Ik heb eigenlijk niets met voetbal, maar sinds we in Medellin zo'n te gek sfeertje mee hebben gemaakt vind ik het wel erg leuk om in andere landen een voetbalwedstrijd te bezoeken. We hebben echt gelachen hier!

Mechelen Marlijn

Mijn lieve andere vriendin, die ik ook zo gemist heb. Hier gaan we een weekendje naar Mechelen samen. Gezellig!

Collegas

Nog zo'n blije foto Lachen. Zoals de meesten van jullie wel weten heb ik naast Reismeisje ook nog een 'gewone' baan. Eentje waar ik superveel plezier in heb, niet in de laatste plaats vanwege de fijne collega's die ik heb. Deze foto is een paar weken geleden gemaakt bij ons op kantoor en geeft voor mij precies weer waarom ik zo dol ben op mijn collega's!

Jip

Een van mijn grote liefdes <3. Kat Jip. Wat hebben we die ook gemist tijdens onze wereldreis zeg! Gelukkig heeft hij een superfijn tweede thuis bij de ouders van Gerben. Jip is een grote kater, bijna 5, megalief en soms een beetje dommig...

Belgie 4343

Ha! Lekker hoor. Biertjes drinken in België met Gerben. Heel fijn momentje!

Karin

Nog een belangrijk persoon in mijn leven; mijn lieve nichtje. Wat eerder voelt als een zusje. Ze gaat dit jaar trouwen, zo onwijs leuk! Een paar maanden geleden zijn we op pad gegaan voor een bruidsjurk, wat een heel fijn en bijzonder moment was. Ze gaat de mooiste bruid ever worden Knipogen .

Papa

Dit is een heel recente foto. Lekker uit eten met mijn vader. Gezellig en heel fijn! Mijn vader is in bepaalde opzichten heel anders dan ik ben, maar hij is tijdens mijn hele leven echt mijn rots in de branding geweest. Wat er ook gebeurde, hij was en is er en is voor mij heel belangrijk. We spreken elkaar vrijwel dagelijks en gaan een paar keer per jaar met z'n tweetjes eten. 

Dat was een inkijkje in mijn persoonlijke leven Knipogen. Ik ben benieuwd of dit artikel een beetje klopt bij het beeld dat je überhaupt van mij als Reismeisje hebt? Fijne dag!

 

 

#wereldreis #RTW #reizen

2 reacties

 • Linda | travellersoftheworld

  24 april 2017 om 16:21

  Leuk inkijkje in je leven na zo'n reis! Het lastige aan lang weg gaan lijkt me het missen van goede vrienden en familie, maar toch is een wereldreis een droom, hoe moeilijk sommige delen ervan ook zijn

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Linda | travellersoftheworld

   24 april 2017 om 19:54

   Thanks Linda, leuk te horen :-).

   • Sandra Reismeisjenl

    24 april 2017 om 21:59

    Leuk om een kijkje te mogen nemen in je dagelijks leven. Oh wat verheug ik mij om ook straks met mijn beste vriendinnetjes activiteiten te ondernemen en mijn familie weer eens te zien. Geniet van je leventje in Nederland.

 • taja

  15 januari 2022 om 11:32

  Heeft u financiële problemen? Wilt u uw bedrijf laten groeien?
  Heeft u een persoonlijke lening nodig?
  Wij kunnen u leningen verstrekken van 3.000 tot 550.000 euro met een rentepercentage van 3%.
  Neem contact met ons op:
  gtano4867@gmail.com

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.