Ik sta met Lonely Planet in de krant!

Reismeisje 09 november 2019

Reismeisje krant

Vorige week werd ik gebeld. Door de krant. De Stentor. Één van de grootste regionale kranten, die we in Nederland hebben. Ik ben er mee opgegroeid. Op de Veluwe. Dat was precies de reden dat ik gebeld werd Knipogen. Het feit dat ik op de Veluwe geboren ben en er nog steeds woon. De week er vóór had Lonely Planet Nederland uitgeroepen tot één van de top 10 bestemmingen voor 2020. Dat heb je misschien wel gehoord. De Veluwe is één van de redenen waarom Lonely Planet Nederland als bestemming tipt. Superleuk en voor mij heel begrijpelijk; ik woon er niet voor niets nog steeds Knipogen. Verslaggeefster Alice had het idee om samen op pad te gaan. Op pad naar mijn vijf favoriete plekken op de Veluwe. Daar waar ik thuis ben. En zo geschiedde.

Een rondje over de Veluwe

De Veluwe barst voor mij van de mooie plekken. Ik houd van het bos. Van het rivierenlandschap bij de IJssel. De seizoenen die hier zó zichtbaar zijn. Als je me op Instagram volgt, zie je regelmatig foto's voorbij komen van die Veluwse landschappen. Ik wandel er dagelijks doorheen. Ondanks dat ik veel heb gereisd en dat nog steeds vol passie doe, blijft de Veluwe voor mij prachtig eigen. Vorige week deelde ik 5 van mijn favoriete Veluwse plekken met Alice. We reden naar een plek bij Hoog Soeren waar je altijd wild spot, een prachtig bos bij Epe waar ik op zondag graag wandel en lunch, naar het über gezellige Hanzestadje Hattem, het rauwe en pure landschap bij Radio Kootwijk en de plek waar ik dagelijks een rondje loop: een prachtig stuk natuur midden in Apeldoorn. 

Reismeisje Stentor

Het resultaat is dit artikel vandaag in De Stentor. Verspreid door de hele regio. Ik ben er heel blij mee en voel me super dankbaar voor alle ontwikkelingen die dit jaar zijn gebeurd. Ik wil jullie als lezers vandaag ook extra bedanken. Zonder jullie had ik deze stappen niet kunnen zetten. Had ik van mijn passie niet mijn baan kunnen maken. Was Reismeisje er überhaupt niet geweest. Dank dus voor al die jaren en dagen lezen, reageren, meedenken en steunen. Onbetaalbaar is 't.

Wil je het artikel zelf lezen? Het staat in de zaterdag editie van De Stentor. Komende week volgt een digitale versie inclusief filmmateriaal van de plekken die ik tip. Geniet van je weekend!

#reismeisje #reisblog #lonely planet #reizen #nederland #Veluwe

1 reactie

 • Laura

  09 november 2019 om 09:29

  Ik merk dat ik er ook graag kom ❤ en vaker wil gaan. Prachtige plekken!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Laura

   09 november 2019 om 18:58

   Leuk te horen Laura!

   Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.