De mooiste vakantiehuisjes voor een lente in Nederland

Reismeisje 29 maart 2021

Het is nu een week geleden dat het officieel lente is geworden. Mijn favoriete seizoen! Al houd ik eerlijk gezegd wel van alle seizoenen Knipogen. Een aantal maanden geleden hadden we denk ik allemaal wel verwacht dat we deze lente weer wat meer zouden kunnen. Een terrasje hier of daar. Een hapje eten. Misschien een voorzichtig uitstapje naar een buurland. Het zit er helaas nog even niet in! En dus ligt onze focus de komende tijd qua vakantiebestemmingen toch weer in eigen land. Het is wat het is en eerlijk? In Nederland zijn ook prachtige plekken te vinden. Niet te vergelijken met een verre eis, maar evengoed prachtig. Omdat ik veel reacties krijg op de eerdere artikelen die ik schreef over bijzondere accommodaties op de Veluwe en de mooiste hotelletjes in Nederland, deel ik in dit artikel een aantal van de mooiste vakantiehuisjes in eigen land. Speciaal geselecteerd voor deze lente!

Strandhuisje Den Haag

#1 Een vakantiehuisje op het strand

Hier ben ik zelf een aantal jaren geleden geweest en ’t zit nog altijd in mijn hoofd als één van mijn favoriete vakantiehuisjes in Nederland. Wel echt voor de lente en zomer, want het is een heus strandhuisje. Letterlijk op het strand bij Den Haag. De huisjes zijn eenvoudig en tegelijkertijd heel luxe afgewerkt. Supermooie mix! ’s Avonds geniet je op je eigen veranda van het geluid van de zee. Een enorme aanrader!

Bekijk hier dit strandhuisje

Landal Reeuwijkse Plassen

#2 Een huisje aan de Reeuwijkse Plassen*

Dit ziet er toch heerlijk uit voor deze lente? Voor je eigen vakantiehuisje langs varen, maximaal genieten lijkt me dat Knipogen! Deze huisjes zijn onderdeel van Landal De Reewijkse Plassen en liggen dus letterlijk aan het water. Het is een plek die ik al een poosje op mijn lijstje heb staan, maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen. Ik hoop dit jaar! De Reeuwijkse Plassen is een prachtig, typisch Hollands natuurgebied tussen Gouda en Reeuwijk, in Zuid-Holland.

Bekijk hier Landal De Reewijkse Plassen

Natuurhuisje Friesland

#3 Een oud kerkje in de natuur van Friesland*

Vorig jaar heb ik Friesland eigenlijk pas echt ontdekt. We zijn er een aantal keren geweest en wat is het daar mooi zeg! De stilte, natuur, het water, het tempo dat er lager lijkt te liggen. Heerlijk! Het wordt extra genieten als je in deze parel verblijft; een voormalig kerkje, wat helemaal verbouwd is met respect voor de originele functie. Weidse uitzichten rondom en een romantische zonsondergang. Wat wil een mens nog meer?

Bekijk hier dit oude kerkje in Friesland

Landal Sluftervallei

#4 Vakantiehuisje in een prachtig natuurgebied op Texel

Qua vakantieparken is dit één van onze favoriete plekken op Texel: Landal De Sluftervallei. Sowieso is dit een supermooi natuurgebied, waar je prachtig kunt wandelen. Aan de rand van dat gebied, tegen de duinen aan, liggen deze vakantiehuisjes. Prachtig toch? Er is ontzettend veel keus in type huisjes, luxe niveau en je kunt ook kiezen voor een compleet ingerichte safaritent. Dat laatste kan ik je ook erg aanraden!

Bekijk hier Landal De Sluftervallei

Tiny house Veluwe

#5 Tiny house op de Veluwe

Precies een jaar geleden zaten we hier. In dit mooie tiny house op de Veluwe. Om de hoek van ons huis, maar een heerlijke plek die wij nog niet kenden. De huisjes liggen tegen de rand van het bos en de zandverstuiving aan, je kunt er barbecueën en gewoon lekker buiten genieten. De huisjes zijn natuurlijk klein, maar wél van alle gemakken voorzien en luxe afgewerkt. Echt een ideale plek voor de lente vind ik!

Bekijk hier deze tiny houses

Vakantiepark Ouddorp

#7 Strand resort in Ouddorp*

In de herfst vorig jaar zijn we maar liefst 2x op Goeree-Overflakkee geweest. In het plaatsje Ouddorp. We verbleven toen in een B&B, maar we reden een aantal keren langs dit prachtige vakantiepark. Bij het strand en met prachtige, vrijstaande huisjes. Dit lijkt me dus echt een feestje om te verblijven! Goeree-Overflakkee is een ontzettend leuke regio om te verblijven en er is van alles te zien en te doen. Als je dan zo’n vakantiehuisje als uitvalsbasis hebt, is het extra genieten toch?

Bekijk hier dit strand resort in Ouddorp

Wil je nóg meer inspiratie voor een leuk verblijf in Nederland? Neem dan een kijkje bij één van de volgende artikelen:

Vakantiehuisjes met sauna en/of jacuzzi

Strandvilla aan het Veluwemeer

Romantische hotelletjes met restaurant en zwembad

*Foto's: Landal, Natuurhuisje

#nederland #Friesland #Goeree-Overflakkee #texel #Veluwe

7 reacties

 • NATUURLIJK NOORDEN

  31 maart 2021 om 18:12

  Wat een geweldige foto's heb jij! Wij van www.natuurlijknoorden.nl attenderen je graag ook even op een heel mooi huisje in Groningen ...https://www.natuurlijknoorden.nl/groningen/vakantiehuizen/vakantiehuis-noord-bromo-wehe-den-hoorn/ enige als je dit wilt snel er altijd bij zijn....maar gelukkig hebben we nog tig van die leuke adresjes in het Noorden!

  Beantwoorden

 • DAVINA CLAIRE

  03 maart 2022 om 12:07

  Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben financieel medewerker en tevens financieel adviseur. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen bij banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen. Ik ben hier om iedereen die op zoek is naar een lening aan te bevelen contact op te nemen met Novelty Finance voor een lening tegen een zeer lage rente van 3%. Ze zijn een betrouwbaar en betrouwbaar leningbedrijf en u kunt met hen samenwerken. U kunt contact met hen opnemen via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | OF stuur een bericht via WhatsApp via +447915601531 voor meer informatie.

  NOVELTY FINANCE biedt financieringsoplossingen. Ze bieden allerlei soorten leningdiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). Ze bieden flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Wat krijg je als je solliciteert bij Novelty Finance:
  • Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
  • Concurrerende rentetarieven (3% per jaar)
  • Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
  • Eenvoudige goedkeuring als u extra geld nodig heeft
  • U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  • U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
  • Geen verborgen kosten

  Hoe toepassen:
  Een lening aanvragen gaat snel en eenvoudig!
  Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance en meer informatie nodig heeft over de leningaanbieding, stuur dan een E-MAIL naar (noveltyfinances@gmail.com) OF stuur een WhatsApp-bericht via +447915601531 voor meer informatie en mondelinge briefings. Voorwaarden zijn van toepassing.

  Beantwoorden

 • Wagner Clerk

  11 maart 2022 om 07:31

  Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson dan nu weten.Whatsapp: (+447883246472)
  E-mail: tdameritrade077@gmail.com

  Beantwoorden

 • Wagner Clerk

  26 maart 2022 om 12:04

  Dag iedereen,
  Ik zal je een geheim vertellen om rijk te worden met bitcoin-investeringen "een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in zijn hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn & blijf worstelen, begin binnen 72 uur meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals ik. Beleggingsplannen zijn nu open met een minimale investering van $ 200, je kunt $ 2000 verdienen in 72 uur.

  Investeer $200 verdien $2.000
  Investeer $ 500 verdien $ 5.000
  Investeer $ 700 verdien $ 7.000
  Investeer $ 1.000 verdien $ 10.000
  Investeer $ 2.000 verdien $ 20.000
  Investeer $ 5.000 verdien $ 50.000
  Investeer $7.000 verdien $70.000

  Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu nog niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

  Beantwoorden

 • DAVINA CLAIRE

  04 augustus 2022 om 07:42

  Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance op e-mail via: noveltyfinances@gmail.com OF WhatsApp via: +447915601531

  NOVELTY FINANCE biedt financiële oplossingen. We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden ook flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  ✓ Eenvoudige goedkeuring
  ✓ Flexibele aflossingstermijn 6 - 360 maanden
  ✓ Zeer handig - U kunt een lening aanvragen op uw geschikte plaats en tijd.
  ✓ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
  ✓ Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
  ✓ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
  ✓ Geen verborgen kosten
  ✓ Je wordt door het hele proces begeleid

  Hoe toepassen:
  Een lening aanvragen bij ons gaat snel en gemakkelijk!
  Stuur ons uw leningaanvraag via;
  E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }
  Bel of sms ons via WhatsApp via: +447915601531.
  Voorwaarden zijn van toepassing.

  Beantwoorden

 • emily keeton

  09 augustus 2022 om 03:12

  Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

  Beantwoorden

 • Peter Stallone

  30 augustus 2022 om 11:39


  Heb je een lening nodig? particuliere lening? Zakelijke leningen? Een hypothecaire lening? Landbouw- en projectfinanciering? Wij bieden alle soorten leningen aan tegen 2% rente! E-mailadres voor contact: tinvestor53@gmail.com of Whatsapp +1 (757) 576-8165

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.