Begin je eigen reisblog!

Reismeisje 13 november 2013

Reiskrabbels

Het mag duidelijk zijn dat ik van schrijven en reizen houd ;-). Wat ooit begon met zo’n ouderwets dagboekje met een slotje er op ging geleidelijk verder in een simpel blogje toen ik in Wenen studeerde, old school schriftjes als ik op reis ben en nu dan sinds een half jaar een wat minder simpel blog op Reismeisje. Ik hoor regelmatig mensen om me heen roepen dat ze ook wel een reisblog willen beginnen, maar geen idee hebben hoe! Laat ik voorop stellen dat ik zelf ook niet bepaald technisch ben aangelegd ;-), maar als je wat serieuzer wilt gaan bloggen is ’t wel handig als je je er op z’n minst wat in wilt gaan verdiepen qua techniek. Nu kwam ik echter laatst op een superleuke website terecht waar je je eigen reisblog op kunt zetten zónder technisch geneuzel: Reiskrabbels.nl. Het enige dat je hoeft te doen is een account aan maken en off you go! Superleuk als je een langere reis gaat maken, voor je studie of werk naar het buitenland gaat of gewoon je eerste stapjes in reisbloggen wilt zetten. Dus lijkt dat reisbloggen je wel iets, maar kijk je wat op tegen alles zelf moeten regelen? Begin dan je eigen blog via Reiskrabbels! En laat ’t mij weten; ik ben altijd op zoek naar leuke, inspirerende, jaloersmakende ;-) reisverhalen!

#reizen #reistips #blog

2 reacties

 • Sabine

  23 september 2021 om 08:41

  Super leuk artikel.

  Beantwoorden

 • Asha

  23 september 2021 om 08:42

  Ik hou onwijs veel van reizen en wil er binnenkort weer op uit gaan. Nu vraag ik me af welke supplementen jullie op reis meenemen? Ik neem meestal vitamine C mee (die ik online via https://www.flinndal.nl koop) mee en als het een koud land is Vitamine D. Heeft iemand hier verder advies in?

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.