Het weekend van mijn dromen

Reismeisje 17 januari 2020

Aardhuis yoga

Daar staan we dan. Aan de vooravond van dit weekend. Een bijzonder weekend voor mij. Eentje waarvan ik een half jaar geleden droomde en een jaar geleden nog helemaal niets wist. Geen idee had ik. Dat het hier heen zou gaan. Het is oprecht een droom die uit komt!

Yoga dagen op de Veluwe

Vorig jaar rond deze tijd zette ik een tweede bedrijfje op. Yogabubbel. Gevoed vanuit mijn passie voor yoga en bovenal mijn wens anderen te helpen hun intuïtie te volgen. Op hun eigen pad te gaan lopen. Vrijer te worden van externe factoren. Verwachtingen die anderen van je hebben of die je van jezelf hebt. Terwijl die niets te maken hebben met datgene wat je zelf écht wilt in je leven. Ik geloof dat dat de grootste, persoonlijke uitdaging is van onze tijd; het bij jezelf blijven en authentieke keuzes maken. Niet voor het plaatje, maar voor en vanuit jezelf. Yoga, zowel op als van de mat af, heeft mij daarin veel gebracht. Altijd. En dat doet het nog steeds. Het confronteert me met mijn eigen gedachtes. Die monkey mind die de hele dag maar door gaat. Het heeft me bewuster gemaakt van mijn lichaam en de relatie met diezelfde gedachtes. Van het feit dat emoties daarop volgen en handelingen dáár weer het gevolg van zijn. Je creëert echt je eigen leven en hebt daarin veel invloed.

Yoga event 2

Van daaruit ontstond het idee voor het organiseren van yoga events. Dagen vol ontspanning, inspiratie, lekker eten en praktische tips om in het dagelijkse leven meer bij jezelf te blijven. 14 juli afgelopen jaar was het zo ver. 26 deelnemers op een prachtige locatie op de Veluwe. Het was geweldig! Één groot avontuur en feest. Het gaf me bakken met energie. Het klopte. Helemaal. In de maanden die volgden lag mijn focus meer bij Reismeisje. Bewust. Wél besloot ik mijn volgende yoga event te plannen. Of events. Twee stuks. Om het kleinschalig te kunnen houden en toch meer mensen te kunnen bereiken.

En zo geschiedde. 18 en 19 januari werden het. Morgen en overmorgen. De weg er naar toe was best spannend. Gaat het lukken? Is er voldoende animo voor twee dagen? En dat was er. Er is ondertussen zelfs een wachtlijst voor de volgende events. Niets dan dankbaarheid. Ik kan niet uitleggen hoe fantastisch het voelt als iets zó persoonlijks en zó vanuit je hart bodem vat. Gewaardeerd wordt. Mag groeien.

Ik heb er onwijs veel zin in! Vandaag staat in het teken van de locatie opbouwen. Alles tot in de puntjes regelen en klaar zetten. En dan gaan we er voor: twee prachtige dagen vol fijne mensen, inspiratie, persoonlijke verhalen en proosten op het leven. Veel liefs

#yoga #yogabubbel #ondernemerschap

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.