We zijn weer op pad!

Reismeisje 16 mei 2022

Kamperen Nederland

YESSSS! Het is weer zo ver: vandaag gaan we weer op pad Lachen! Zoals ik laatst al even deelde, zijn we sinds Bonaire eind vorig jaar niet meer weg geweest. Nog geen nachtje. Dat was een bewuste keuze en had alles te maken met wat ik in dit artikel deelde. Vandaag is het echter weer zo ver en gaan we een aantal dagen naar een ontzettend leuk plekje, midden in de natuur. We gaan namelijk kamperen in het Gooise Bos, in de buurt van Huizen. Niet helemaal back to basic, maar in een luxe safaritent. We hadden van tevoren natuurlijk niet kunnen weten hoe fan-tas-tisch heerlijk weer we zouden gaan hebben, zó boffen!

Wat gaan we doen?

Allereerst gaan we vooral genieten van het buitenleven en de rust. Daar zijn we allebei aan toe. Lekker buiten koken, wandelen, yoga'en en genieten van zwoele pré zomeravonden. Heerlijk! Vandaag gaan we op tijd die kant op en willen we Muiden en Naarden bezoeken; 2 plaatsjes die me erg mooi lijken en waar ikzelf nog nooit geweest ben. Verder zou het goed kunnen dat we deze week een dagje gaan varen op het Gooimeer. Maurice heeft zelf jaren een boot gehad en houdt ongelofelijk veel van varen. Ik ga wel mee natuurlijk Knipogen. Plus dat ik morgen, 17 mei, jarig ben! Dat is eigenlijk ook de reden dat we precies deze week weg gaan. Ik heb er de afgelopen jaren steeds bewust voor gekozen om lekker weg te zijn met mijn verjaardag. Van de Brabantse Kempen tot Vanuatu, Texel en Belize. Ik vind 't gewoon extra leuk om mijn verjaardag op een nieuwe, onbekende plek te vieren. 

De komende dagen zal ik via Instagram stories regelmatig delen waar we zijn en wat we doen. Mocht je nog tips hebben voor leuke restaurantjes, eettentjes, bootverhuur of iets anders: laat het gerust weten in de comments. Altijd leuk!

#nederland #kamperen

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.