Video van een reis door Mauritius

Reismeisje 15 april 2021

Mauritius 1

Mauritius. Een bestemming die we nu bijna 2 jaar geleden bezochten. Het lijkt een leven geleden Knipogen. Eerlijk gezegd was Mauritius niet een bestemming die ik op mijn bucketlijst had staan. Niet vóór ik me er in verdiepte. Ik had er gewoon niet zo'n beeld bij, behalve het geijkte zon, zee, strand. Toen het eenmaal zo ver was, bleek Mauritius zó veel diverser en authentieker dan ik me ooit voor had kunnen stellen! Ja, het is bij vlagen een toeristisch eiland met grote resorts waar de luxe je tegemoet blinkt. Maar zeker gedurende de laatste 1.5 week van ons verblijf op Mauritius, hebben we het eiland ook van een totaal andere kant leren kennen. En dat is een kant waar ik enorm blij van word! Hartelijke mensen, een heerlijke keuken wat een mix is tussen Aziatisch, Afrikaans en Europees, een prachtig groen binnenland, afgelegen strandjes en cultureel ontzettend rijk.

Met deze video wil ik precies dát beeld van Mauritius laten zien. Die eigenheid. Dat authentieke. Extra lekker om in deze tijden bij weg te dromen Knipogen. Met dank aan Maurice, die alle beelden heeft geschoten. Veel kijkplezier!

Booking.com

@Afrika @Mauritius #mauritius #Afrika #reizen

1 reactie

  • Hester

    20 april 2021 om 10:08

    Mooi! Ik krijg ontzettend veel zin om op reis te gaan.

    Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.