Reisroute door Polynesië, deel II: Fiji, Auckland en Rarotonga

Reismeisje 17 december 2019

Polynesie

Een paar weken geleden schreef ik een artikel over het eerste deel van de reisroute door Polynesië. Frans Polynesië was de eerste stop. Vooral bekend van eilanden als Tahiti en Bora Bora. In dat eerste artikel heb ik echter vooral willen laten zien dat Frans Polynesië zo veel meer is dan alleen de bekende bounty paradijsjes. En dat er ándere eilanden zijn, die zelfs nog paradijselijker zijn dan de meer bekendere. In dit artikel pak de reisroute vanaf Maupiti in Frans Polynesië weer op en reizen we verder door de South Pacific. Naar Fiji, Auckland en Rarotonga. Ik ben benieuwd wat je van dit deel van de reis vindt!

Polynesie snorkelen

Reizen naar Polynesië

Het reizen door Polynesië was in mijn geval onderdeel van de wereldreis die we maakten. Vanuit Zuid-Amerika vlogen we naar Tahiti en vanaf daar zijn we tegen de klok in een aantal eilanden gaan bezoeken in deze regio. Binnen Polynesië heb je ontzettend veel keus. In totaal zijn er maar liefst rond de 1.000 eilanden te vinden! Een groot deel is bewoond, maar je hebt er ook nog steeds onbewoonde paradijsjes tussen zitten. Wanneer je besluit een reis te maken naar dit gebied, en dan meer specifiek Fiji, zou ik je aanraden om een vlucht te boeken naar Nieuw-Zeeland. Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar eilanden als Fiji, Samoa en de Cookeilanden zijn voor Nieuw-Zeeland wat Spanje voor ons is. Bovendien kun je in deze regio vanuit Nederland het meest voordelig vliegen naar Nieuw-Zeeland. Auckland is daarin je beste optie, omdat dit gunstig ligt ten opzichte van de genoemde eilanden en er dagelijks vluchten die kant op gaan

Vergelijk vliegtickets naar Auckland vanaf €950 p.p. retour

Fiji

Van Frans Polynesië naar Fiji

Ik reisde dus vanaf Maupiti en Tahiti naar het volgende eiland: Fiji. Ik moet eerlijk zeggen dat wij hier relatief kort zijn geweest. Fiji was voor ons meer een tussenstop in het reizen door de regio, dan een bestemming op zichzelf. En toch heeft Fiji me verrast. Als je aan komt op het internationale vliegveld van Fiji, zie je in eerste instantie behoorlijk wat toeristen. Net als Bora Bora is Fiji op de één of andere manier ontzettend bekend geworden als toeristische trekpleister. Begrijp me niet verkeerd; dat snap ik heel goed. Fiji ís ook paradijselijk. Intens groen. Heeft parelwitte stranden en azuurblauw water. In Polynesië zijn er echter zo veel mooie eilandjes!

Wat me echter erg aan Fiji verraste, is de authentieke bevolking en manier van leven. Zodra we in een lokale bus stapten en het vliegveld achter ons lieten, veranderde alles. Het lokale leven is er simpel en rustig. Zoals de mensen er waarschijnlijk al eeuwen leven. De locals zijn vriendelijk, behulpzaam en hebben een heel eigen uiterlijk. Melanesisch. Prachtig om te zien. En dan dat onderwaterleven… Dat is wat mij betreft één van de belangrijkste redenen om Fiji te bezoeken. Met de Mamanucas als absoluut hoogtepunt; een kleine eilandengroep voor de kust bij Nadi. De meeste mensen gaan hier naar toe op een daguitstapje, maar ik raad je aan er minimaal één nacht te blijven. De meest betaalbare accommodaties vind je op Mana Island.

Bekijk accommodaties op Mana Island vanaf €45 per nacht

Auckland

Van Fiji naar Auckland

Vanaf Fiji vlogen wij naar Auckland. Nieuw-Zeeland. Een a-typische tussenstop in deze regio, maar wel een heel bewuste. Op dat moment reisden we al een week of 5 door Polynesië. Van eiland naar eiland. Toen we een korte tussenstop konden maken in Auckland en voor een paar nachtjes de voordelen van een stad weer even konden ervaren, wist ik ’t wel! Hoewel ik geen stadsmens ben, was ik hier wel even aan toe. Zo gezegd zo gedaan. We zijn uiteindelijk 3 dagen in Auckland gebleven en hebben er genoten. Wandelen over de boulevard, koffie drinken in één van de leuke barretjes, ’s avonds een hapje eten bij één van de fantastische Aziatische restaurants die Auckland rijk is en een rondje hardlopen. Heerlijk. We verbleven bij JUCY Snooze; een geweldig leuk hostel, met een fantastische service, midden in het centrum gelegen én ze verhuren geweldige campertjes om de omgeving te verkennen.

Bekijk JUCY Snooze in Auckland vanaf €25 p.p. per nacht

Rarotonga

Van Auckland naar Rarotonga (Cookeilanden)

En toen was het tijd voor de Cookeilanden. Een bestemming waar ik me enorm op verheugde! De Cookeilanden zijn voor de Kiwi’s, de inwoners van Nieuw-Zeeland, wat eilanden als de Canarische Eilanden en Madeira voor ons zijn. Alleen een stukje tropischer. Vanaf Auckland is het een kleine 4 uur vliegen naar het hoofdeiland Rarotonga en er gaan meerdere vluchten per dag. In totaal bestaan de Cookeilanden uit 15 eilanden, die allemaal een andere oorsprong hebben. Zo is Rarotonga supergroen en vulkanisch, is Palmerston een zogeheten atol en ligt Atiu op een koraalrif. Het maakt dit een enorm diverse eilandengroep.

Rarotonga is het grootste eiland van de Cookeilanden en dus tevens het hoofdeiland. Als je naar de Cook vliegt, vlieg je dan ook altijd op Rarotonga. We zijn er uiteindelijk een week blijven hangen. Wat een heerlijke plek! De mensen zijn er vriendelijk, je vindt er prachtige stranden, je kunt er mooie hikes maken, uitstapjes naar omringende eilanden, fantastisch snorkelen én, door de relatieve grootte, vind je er aardig wat leuke restaurants en gezellige koffiebarretjes. Ik vond vooral het strand bij Muri (Muri Beach) een enorme aanrader en de hike Te Rua Manga, die je naar een rots van 80 meter hoogte brengt. Accommodaties vind je er in elke prijsklasse en zeker ook een aantal leuke budgetopties, waar je voor een paar tientjes kunt overnachten. Als je een aantal nachten iets meer wilt, inclusief klein zwembadje en een prachtige ligging, kan ik je Palm Grove aanraden; een aantal huisjes in de middle of no where midden in weelderig groen. Super!

Bekijk Palm Grove op Rarotonga vanaf €70 p.p. per nacht

Polynesie reistips

Overige reistips voor Polynesië

Nog een aantal aanvullende reistips op een rijtje:

- Grof gezegd zijn de maanden mei tot en met oktober de beste periode om Fiji en de Cookeilanden te bezoeken. Voor meer informatie over de beste reistijd, klimaat, budget en feestdagen kun je kijken bij de landinformatie pagina van de Cookeilanden.

- Reizen tussen eilanden in Polynesië kost tijd. Ik raad je daarom aan een reis naar dit gebied goed voor te bereiden en, afhankelijk van hoeveel eilanden je wilt bezoeken, er minimaal 4 weken voor uit te trekken. De Lonely Planet van deze regio is enorm praktisch en ik had er niet zonder gekund. ☛ Bekijk de Lonely Planet van de South Pacific

- Als je minder tijd hebt en er geen omkijken naar wilt hebben, kun je er voor kiezen deze regio georganiseerd te bezoeken. Dan zie in beperkte tijd by far het meeste van Polynesië. Koning Aap biedt een mooie reis naar Polynesië aan. ☛ Bekijk een georganiseerde reis naar Polynesië

Dit was het tweede deel van mijn reis door Polynesië. Van tevoren had ik niet kunnen bedenken dat het me zó zou aanspreken. Dat het zó divers en authentiek zou zijn. Prachtig! In een volgend artikel pak ik de reisroute vanaf de Cookeilanden weer op en ga ik verder naar Samoa, Vanuatu en uiteindelijk Papoea Nieuw Guinea.

Voor nu ben ik benieuwd of Fiji en de Cookeilanden je aanspreken? Misschien ben je er al eens geweest en heb je nog aanvullingen?

@Nieuw-Zeeland @Cookeilanden @Oceanië @Fiji #fiji #auckland #Nieuw-Zeeland #rarotonga #cookeilanden #Polynesië #reisroute #reizen

39 reacties

 • Wagner Clerk

  20 juni 2022 om 12:55

  Allemaal bedankt aan de heer Anderson Carl voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het wordt Bitcoin / Forex-handelsopties genoemd. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson Carl nu weten via Whatsapp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

  Beantwoorden

 • Andrea

  09 december 2022 om 08:16

  Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
  andreafrasca1@yahoo.com
  Whatsapp +31 6 51026462

  Beantwoorden

 • Andrea

  09 december 2022 om 08:16

  Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
  andreafrasca1@yahoo.com
  Whatsapp +31 6 51026462

  Beantwoorden

 • Ivan Anton

  10 januari 2023 om 22:50

  Hallo,

  Bent u op zoek naar een legitieme lening?

  Bent u afgewezen door uw banken?

  Om de een of andere reden heb je geld nodig.

  Je bent oprecht en eerlijk

  Heeft u een lening nodig om schulden of rekeningen af te lossen of om een project uit te voeren?

  Je hebt altijd een kans.

  Bovendien bieden we snel en betrouwbaar leningen aan met een jaarlijkse rente van 2%. Wij zijn betrouwbaar

  Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

  E-mail: lapofunding960@gmail.com

  Beantwoorden

 • Andrea

  17 januari 2023 om 14:35

  Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
  andreafrasca1@yahoo.com
  WhatsApp +31 6 51026462

  Beantwoorden

 • maria

  08 februari 2023 om 20:03

  !krediet lening geld is dringend! Als je problemen hebt door de crisis en je bent nu de berg van schulden, willen we je veel helpen. Ik heb een kapitaal van ? € 6.950.000 dat ik met u kan uitgeven. U kunt een lening afsluiten tussen ? € 1.000 tot ? € 5.000.000. Als je interesse hebt of meer wilt weten stuur dan een e-mail:mariasempelsan@gmail.com

  Beantwoorden

 • maria

  08 februari 2023 om 20:04

  Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
  Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om geld te lenen. Maar hoe sneller, hoe beter. Om in die behoefte te voorzien, is de flitslening bedacht. Razendsnel – dat betekent binnen tien minuten – kan men een lening afsluiten. Zo hoeft u nooit meer om geld verlegen te zitten en bent u zeker van de nodige financiële reserves. contact met ons op voor meer informatie.E-mail: mariatherekus@gmail.com

  Beantwoorden

 • maria

  08 februari 2023 om 20:04

  Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
  Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om geld te lenen. Maar hoe sneller, hoe beter. Om in die behoefte te voorzien, is de flitslening bedacht. Razendsnel – dat betekent binnen tien minuten – kan men een lening afsluiten. Zo hoeft u nooit meer om geld verlegen te zitten en bent u zeker van de nodige financiële reserves. contact met ons op voor meer informatie.E-mail: mariatherekus@gmail.com

  Beantwoorden

 • maria

  08 februari 2023 om 20:04

  Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
  Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om geld te lenen. Maar hoe sneller, hoe beter. Om in die behoefte te voorzien, is de flitslening bedacht. Razendsnel – dat betekent binnen tien minuten – kan men een lening afsluiten. Zo hoeft u nooit meer om geld verlegen te zitten en bent u zeker van de nodige financiële reserves. contact met ons op voor meer informatie.E-mail: mariatherekus@gmail.com

  Beantwoorden

 • maria

  08 februari 2023 om 20:05

  Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
  Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om geld te lenen. Maar hoe sneller, hoe beter. Om in die behoefte te voorzien, is de flitslening bedacht. Razendsnel – dat betekent binnen tien minuten – kan men een lening afsluiten. Zo hoeft u nooit meer om geld verlegen te zitten en bent u zeker van de nodige financiële reserves. contact met ons op voor meer informatie.E-mail: mariatherekus@gmail.com

  Beantwoorden

 • maria

  08 februari 2023 om 20:07

  Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
  Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om geld te lenen. Maar hoe sneller, hoe beter. Om in die behoefte te voorzien, is de flitslening bedacht.

  Razendsnel – dat betekent binnen tien minuten – kan men een lening afsluiten. Zo hoeft u nooit meer om geld verlegen te zitten en bent u zeker van de nodige

  financiële reserves. contact met ons op voor meer informatie.E-mail: mariasempelsan@gmail.com

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:26

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:26

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:29

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:30

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:33

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:35

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:35

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:38

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:39

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:43

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:44

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:48

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 15:50

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 16:45

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • wilem

  13 februari 2023 om 16:50

  Betrouwbaar krediet voor serieuze en eerlijke individuen.
  Als u door uw bank bent afgewezen na een leningsaanvraag, kan mijn private financieringsstructuur u leningen verstrekken van € 2.000 tot € 1.000.000, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, want onze private financieringsstructuur kan u volledig vertrouwen en u betrouwbaar krediet verlenen binnen 72 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  E-mail: klumpersjw@proton.me

  Beantwoorden

 • Hinson

  21 februari 2023 om 00:30

  Heeft u financiële problemen? Wil je je eigen bedrijf starten? Deze leningmaatschappij is opgericht als wereldwijde mensenrechtenorganisatie met als enige doel arme en financieel noodlijdende mensen te helpen. Als u een lening wilt aanvragen, neem dan contact met hen op via onderstaande gegevens: e-mail: agenthinson@gmail.com

  WhatsApp: +2349155280929

  Naam:
  Vereist leenbedrag:
  Uitleenduur:
  Mobiel nummer:

  Beantwoorden

 • Hinson

  21 februari 2023 om 00:30

  Heeft u financiële problemen? Wil je je eigen bedrijf starten? Deze leningmaatschappij is opgericht als wereldwijde mensenrechtenorganisatie met als enige doel arme en financieel noodlijdende mensen te helpen. Als u een lening wilt aanvragen, neem dan contact met hen op via onderstaande gegevens: e-mail: agenthinson@gmail.com

  WhatsApp: +2349155280929

  Naam:
  Vereist leenbedrag:
  Uitleenduur:
  Mobiel nummer:

  Beantwoorden

 • Hinson

  21 februari 2023 om 00:30

  Heeft u financiële problemen? Wil je je eigen bedrijf starten? Deze leningmaatschappij is opgericht als wereldwijde mensenrechtenorganisatie met als enige doel arme en financieel noodlijdende mensen te helpen. Als u een lening wilt aanvragen, neem dan contact met hen op via onderstaande gegevens: e-mail: agenthinson@gmail.com

  WhatsApp: +2349155280929

  Naam:
  Vereist leenbedrag:
  Uitleenduur:
  Mobiel nummer:

  Beantwoorden

 • Lydia veronika

  13 maart 2023 om 12:40

  Hallo dames en heren,
  Deze post is vooral bedoeld voor iedereen die een specifieke lening nodig heeft om zijn leven weer op te bouwen. U bent op zoek naar een lening om uw bedrijf of project te vernieuwen of om een appartement te kopen, maar u mag niet bij een bank werken of de bank heeft uw legitimatie geweigerd. Ik ben een commerciële bankassistent, we kunnen u een lening geven. Wij bieden leningen tussen 3.000 euro en 500.000 euro met een rentepercentage van 2% terugbetalingsperiode van 12 maanden tot 10 jaar, we staan klaar om u leningen te verstrekken aan gekwalificeerde mensen, maar we moeten eerlijke, eerlijke mensen zijn. als u om andere redenen geld nodig heeft, neem dan voor meer informatie contact met ons op via infomichealfinanceltd@gmail.com of WhatsAPP: +14699724809. We staan klaar om onze klant tevreden te stellen binnen maximaal 48 uur nadat we het aanvraagdossier hebben ontvangen. bedankt commercezbank

  Beantwoorden

 • James williams

  17 maart 2023 om 02:31

  Hallo vrienden, ik ben zo blij vandaag dat ik mijn lening van Mark lening Ltd met succes op mijn rekening heb gekregen om mijn rekeningen te betalen en goed voor mijn gezin te zorgen, als je ook een lening nodig hebt, mis deze kans dan niet om hem te e-mailen en de jouwe te krijgen neem ook nu contact met hen op (infomarkloanltd247@gmail.com) of whatsapp +1(469)972-4809.Goodluck

  Beantwoorden

 • Davis Clark

  30 maart 2023 om 03:24

  Hello everyone I am from Auckland, New Zealand … I am here to share this message of greatness to only those who will seize the opportunity life will offer to become somebody great and actualize their dreams. so happy I got mine from Mr. Mike My blank ATM card can withdraw 5000 dollars daily. I got it from Him last week and now I have 50000 dollars monthly. The blank ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name on it, it is not traceable and now I have money for business and enough money for me and my family to live on .I am really happy i met Mr. Mike because i met two people before him and they took my money not knowing that they were scams. But am happy now. Mr. Mike sent the card through UPS Express Delivery Shipment, and I got it in 4 days. Get your own card from him now he is not like other scammer pretending to have the ATM card, he is giving it out to help people even if it is illegal but it helps a lot and no one ever gets caught. Start living your big dreams, living that large and comfortable life that you always wised for, contact email: (cchacker0002@gmail.com )

  Beantwoorden

 • Davis Clark

  30 maart 2023 om 03:24

  Hello everyone I am from Auckland, New Zealand … I am here to share this message of greatness to only those who will seize the opportunity life will offer to become somebody great and actualize their dreams. so happy I got mine from Mr. Mike My blank ATM card can withdraw 5000 dollars daily. I got it from Him last week and now I have 50000 dollars monthly. The blank ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name on it, it is not traceable and now I have money for business and enough money for me and my family to live on .I am really happy i met Mr. Mike because i met two people before him and they took my money not knowing that they were scams. But am happy now. Mr. Mike sent the card through UPS Express Delivery Shipment, and I got it in 4 days. Get your own card from him now he is not like other scammer pretending to have the ATM card, he is giving it out to help people even if it is illegal but it helps a lot and no one ever gets caught. Start living your big dreams, living that large and comfortable life that you always wised for, contact email: (cchacker0002@gmail.com )

  Beantwoorden

 • Davis Clark

  30 maart 2023 om 03:28

  Hello everyone I am from Auckland, New Zealand … I am here to share this message of greatness to only those who will seize the opportunity life will offer to become somebody great and actualize their dreams. so happy I got mine from Mr. Mike My blank ATM card can withdraw 5000 dollars daily. I got it from Him last week and now I have 50000 dollars monthly. The blank ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name on it, it is not traceable and now I have money for business and enough money for me and my family to live on .I am really happy i met Mr. Mike because i met two people before him and they took my money not knowing that they were scams. But am happy now. Mr. Mike sent the card through UPS Express Delivery Shipment, and I got it in 4 days. Get your own card from him now he is not like other scammer pretending to have the ATM card, he is giving it out to help people even if it is illegal but it helps a lot and no one ever gets caught. Start living your big dreams, living that large and comfortable life that you always wised for, contact email: (cchacker0002@gmail.com )

  Beantwoorden

 • Eleonora

  30 april 2023 om 22:35

  Hallo
  Wij bieden snelle leningen van € 3.000 tot € 3.500.000 aan alle serieuze en eerlijke mensen Heeft u een lening nodig voor uw project? Uw activiteiten? om uw gevallen bedrijf te reactiveren of het is voor schuldconsolidering, moet u contact met ons opnemen voor uw verzoek Hoeveel moet u lenen? Wat is uw maandinkomen? U bent met pensioen of in loondienst, tot hoeveel wilt u lenen? Vraag een lening bij ons aan en u zult in alle veiligheid meer zekerheid hebben. De bankdirecteur heeft een leningsovereenkomst nodig die u moet ondertekenen voordat het geld op uw bankrekening wordt overgemaakt. Schrijf ons op e-mailadres: credits126@gmail.com

  Beantwoorden

 • Eleonora

  30 april 2023 om 22:35

  Hallo
  Wij bieden snelle leningen van € 3.000 tot € 3.500.000 aan alle serieuze en eerlijke mensen Heeft u een lening nodig voor uw project? Uw activiteiten? om uw gevallen bedrijf te reactiveren of het is voor schuldconsolidering, moet u contact met ons opnemen voor uw verzoek Hoeveel moet u lenen? Wat is uw maandinkomen? U bent met pensioen of in loondienst, tot hoeveel wilt u lenen? Vraag een lening bij ons aan en u zult in alle veiligheid meer zekerheid hebben. De bankdirecteur heeft een leningsovereenkomst nodig die u moet ondertekenen voordat het geld op uw bankrekening wordt overgemaakt. Schrijf ons op e-mailadres: credits126@gmail.com

  Beantwoorden

 • Eleonora

  30 april 2023 om 22:35

  Hallo
  Wij bieden snelle leningen van € 3.000 tot € 3.500.000 aan alle serieuze en eerlijke mensen Heeft u een lening nodig voor uw project? Uw activiteiten? om uw gevallen bedrijf te reactiveren of het is voor schuldconsolidering, moet u contact met ons opnemen voor uw verzoek Hoeveel moet u lenen? Wat is uw maandinkomen? U bent met pensioen of in loondienst, tot hoeveel wilt u lenen? Vraag een lening bij ons aan en u zult in alle veiligheid meer zekerheid hebben. De bankdirecteur heeft een leningsovereenkomst nodig die u moet ondertekenen voordat het geld op uw bankrekening wordt overgemaakt. Schrijf ons op e-mailadres: credits126@gmail.com

  Beantwoorden

 • Nicole Leo

  20 mei 2023 om 02:36

  I lost a lot of money a month ago when I saw the opportunity to invest in cryptocurrency and this is why I suggest to everyone out there to seek more knowledge before investing in cryptocurrency as there are people out there who seize this opportunity to defraud victims of their hard-earned money through cryptocurrency investment. I was lucky enough to do my research and found out I have been coined of $649,000 worth of Bitcoin & Ethereum after falling victim but it was not long after I discovered the services of patrick benard wizard, who took some information from me to investigate and recover all the money that I lost in this scam. I’m truly grateful for the patrick benard wizard, the best cryptocurrency recovery team out there. If you need the services of patrick benard wizard to help you recover your cryptocurrency without any delay, you should contact them at one of the Email addresses listed below.
  CONTACT INFO:patrickbenardwizard@gmail.com OR chat him on WhatsApp+31630291166

  Beantwoorden

 • BARRY GABRIEL

  20 mei 2023 om 02:37

  Bitcoin and other cryptocurrency scams are becoming rampant as the day goes by. One should be careful when dealing with people online especially when it has to do with your funds. Getting back your stolen bitcoins is very easy but there are also lots of fraudulent recovery firms out there so you need to be careful not to end up being defrauded again. Recovery patrick benard wizard. are the most trusted and reliable recovery Hackers. They are the best recovery team out there now. They are very fast and efficient in the recovery of your funds. To contact them on email (patrickbenardwizard@gmail.com) or whatsapp +31630291166 You can simply send an email and you will be helped to recover 100% of your lost funds- I was able to recover all of my stolen bitcoins. They provide excellent service.

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.