Op weg naar Italië én een cadeautje voor jullie!

Reismeisje 19 juli 2019

Roadtrip

Vandaag is het zo ver. De start van een volgende trip. Een heerlijke vakantie dit keer. Geen verre reis en extreem nieuwe culturen, maar familie, wandelen in de bergen en pasta eten op romantische pleintjes. Eerder schreef ik al over de roadtrip die we deze zomer maken. In Europa. Ik kijk er ontzettend naar uit! Als je regelmatig op Reismeisje te vinden bent, weet je dat ik de afgelopen maanden mijn focus op mijn eerste yoga event had liggen. Afgelopen zondag was het zo ver.

Het was fantastisch! Het klopte. Bij mij en waar ik naar toe heb gewerkt. De groep was geweldig en de locatie bijzonder. Ik heb ontzettend genoten. Van elke minuut. Niets dan dankbaarheid.

Ondanks dat het me bakken met energie heeft gegeven, ben ik nu ook wel toe aan even niets. Rust. Natuur. Lekker eten. En dat is dus precies wat we de komende 2.5 week gaan doen Knipogen.  De eerste stop van onze roadtrip is het Zuiden van Duitsland. Bij München. Daar woont familie van Maurice. We blijven er tot en met maandag en rijden dan verder naar het Zuiden van Oostenrijk. Karinthië. Herinneringen uit mijn jeugd. Die eindeloze Alpen en frisse luchten. Heerlijk. De zus en zwager van Maurice hebben hier een hotel. We gaan ze opzoeken en een week van de mooie omgeving daar genieten. Veel wandelen in de bergen en op een mooi bergmeertje varen. 

Italie wijn

Op naar Italië

En daarna is het tijd om 4 uurtjes naar het Westen te rijden. Naar nog zo'n land uit mijn jeugd. Italië! Vroeger gingen we er regelmatig op vakantie. Het blijft ook een heerlijk vakantieland. En toch ben ik er nooit meer terug geweest. We gaan naar een heerlijke agriturismo, gelegen tussen Verona en Venetië. Een oude wijnboerderij midden in de natuur, die we via Booking.com hebben gevonden. Zwembadje er bij, pittoreske dorpjes in de omgeving en zowel het gebied rond Verona als de Adriatische kust op korte afstand. Ideaal. Later zal ik uitgebreid schrijven over de accommodatie die we gaan bezoeken. Ik denk dat het een pláátje gaat zijn!

Cadeautje voor jullie

En dan het cadeautje Lachen. Altijd leuk om iets weg te kunnen geven. Ik mag namelijk namens Booking.com €25 terug geven op een volgende boeking! Mooi mee genomen toch? Zeker nu de zomervakantie gestart is en je misschien wel meerdere leuke uitstapjes in het verschiet hebt liggen. En het is geldig op alle accommodaties, over de hele wereld. Via deze link vind je meer informatie over hoe je je jouw €25 kunt claimen.

Voor nu ga ik genieten van de reis die voor ons ligt. Ik heb er ontzettend zin in! We zijn zeker nog op zoek naar leuke tips voor het gebied tussen Verona en Venetië in Italië; leuke dorpjes, wandelingen, restaurantjes en meer. Als je tips hebt, laat ze gerust in de comments achter. Graag! Wil je ons 'live' volgen tijdens deze roadtrip? Dat kan via mijn Instagram. Ciao!

@Europa @Italië #italië #roadtrip #venetië #verona #europa #reistips

3 reacties

 • Hilma

  19 juli 2019 om 11:55

  Veel plezier en fijne reis! Geniet vd familie en dikke knuf voor Charlotte...

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Hilma

   23 juli 2019 om 07:41

   Dankje!

 • Laura

  20 juli 2019 om 07:36

  Geniet samen ❤

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Laura

   23 juli 2019 om 07:42

   Dank lieve Laura!

 • Dominique || dominiquetravels.com

  21 juli 2019 om 09:15

  Fijne reis! Italië is zo'n heerlijke bestemming! :-)

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Dominique || dominiquetravels.com

   23 juli 2019 om 07:42

   Thanks Dominique! Ik heb er veel zin in!

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.