Roadtrip plannen voor de zomer

Reismeisje 24 juni 2019

Roadtrip

De zomervakantie. Jaren heb ik die eigenlijk niet gevoeld. Dat was ook niet nodig. Geen kinderen en niet afhankelijk van de zomermaanden. Reizen deed ik daar om heen. Goedkoper én minder druk. Het is nog steeds wat ik het liefste doe. Dit jaar bezocht ik buiten het seizoen Texel, Krakau, de Algarve en zit ik op dit moment op prachtig Mauritius. En nu staat de zomer voor de deur en ga ik voor het eerst in jaren óók een zomervakantie ervaren Lachen. Deels is dat gevoed vanuit het fulltime ondernemerschap waar ik dit jaar volledig voor heb gekozen. Vrijheid. Dat is één van mijn belangrijkste waarden. De motor achter mijn keuze voor dat ondernemerschap. Het maakt dat ik 100% mijn eigen keuzes kan maken en agenda in kan delen.

2019 zou daarmee sowieso in het teken van die vrijheid staan. Van dat daadwerkelijk vóelen en ervaren. Reizen wil ik. Opnieuw en alsof ik het nog nooit gedaan heb. Ander perspectief, nieuwe ervaringen. Voor Reismeisje én mezelf.

Een ander element dat mee speelt richting de zomervakantie heeft met de familie van Maurice te maken. Zijn zus en zwager wonen in Oostenrijk. Karinthië. Ze runnen daar een hotel, dat onwijs mooi gelegen moet zijn. Ik zou er graag eens heen willen. Tot halverwege juli is dat geen optie. Dat heeft alles te maken met Yogabubbel. Mijn tweede bedrijf. 14 juli vindt mijn eerste yoga event plaats. Iets waar ik hard voor heb gewerkt en vooral onwijs naar uit kijk. Tot die tijd ligt mijn focus daarop. Volledig. In overleg is het toen eind juli geworden.

Roadtrip door Oostenrijk en Italië

En dus ga ik nu op een heuse zomervakantie Lachen! Zoals in mijn jeugd. Inclusief de bestemmingen, want we hebben besloten een mooie roadtrip te maken door Oostenrijk en Italië. Op de heenweg stoppen we eerst nog in het Zuiden van Duitsland. Ook daar woont familie van Maurice. We blijven er 2 nachtjes en rijden dan verder naar Karinthië in Oostenrijk. Naar die mooie plek waar ik zo benieuwd naar ben. Daar blijven we een volle week. Wandelen in de bergen, zwemmen in het meertje en genieten van elkaars gezelschap. Heel fijn! En daarna rijden we zo'n 4 uurtjes naar het Westen. Naar de provincie Veneto in Italië. We hebben een te gekke agriturismo gevonden. Rustig gelegen tussen Venetië en Verona in. La dolce vitá! Ook daar blijven we een week. En dan rijden we rustig weer naar huis.

Kortom, een heerlijke reis door Europa in het vooruitzicht. Ik ben benieuwd hoe het gaat zijn. Of het me sterk aan vroeger doet denken. Of misschien staat het daar helemaal los van. We gaan het zien. Mocht je nog leuke tips hebben qua bezienswaardigheden, restaurantjes en leuke stadjes in met name Veneto, laat het zeker even weten in de comments. Leuk!

@Europa @Duitsland @Italië @Oostenrijk #italië #Oostenrijk #roadtrip #Duitsland #europa

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.