Op weg naar een eiland!

Reismeisje 01 december 2017

Het is tijd voor een volgend gezellig reisje Knipogen. Dit keer staat er een bestemming op het programma, waar ik serieus al lange tijd naar toe wilde. Een bestemming die super Nederlands is en waar ik ooit op mijn twaalfde al eens met mijn ouders was. Mijn eerste kennismaking destijds met een van onze eilanden. Sindsdien ben ik nog 1 keertje naar een ander waddeneiland geweest, Ameland, maar verder heb ik daar nog heel wat te ontdekken. Komend weekend wordt het...Texel!

Texel

Texel. What to do? Texel is met een landoppervlakte van 170km2 het grootste waddeneiland dat we hebben. Je vindt er 7 dorpjes en maar liefst 40 officiële natuurgebieden. 40! Die combinatie is precies wat me aanspreekt; natuur, rust en gezelligheid als je er naar op zoek bent. Op zich staat er niet veel op de planning voor dit weekend, behalve lange strandwandelingen, warme chocomelk bij een van de strandtenten die Texel rijk is en lekker chill genieten vanuit een eigen huisje bij natuurgebied De Slufter. Vanavond staat er een etentje bij een heerlijk visrestaurant op het programma en zaterdagmiddag een fijne lunch bij een strandpaviljoen. Kijk er nu al naar uit!

Wil je weten wat er te beleven valt op Texel en live op de hoogte blijven? Volg dan Reismeisje via Instagram. Daar zal ik dagelijks verschillende foto's posten. Heb je nog tips voor Texel? Heel graag!

#nederland #Weekendje weg #texel

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.