Op weg naar de Cariben

Reismeisje 05 november 2021

Tobago thegoldlist

De titel van dit artikel laat weinig tot de verbeelding over natuurlijk Knipogen. Misschien heb je de afgelopen weken al wel iets voorbij zien komen via Instagram. Daar deelde ik er in stories namelijk al iets over. We gaan namelijk binnenkort weer naar een echt verre bestemming! Een paar weken geleden zaten we nog in Kroatië en nu vertrekken we volgende week naar de Cariben. We gaan namelijk naar… Bonaire!

Voor zowel Maurice als mijzelf is dit een compleet nieuwe bestemming. We zijn allebei vaker in het Caribisch gebied geweest; Cuba, Mexico, Trinidad & Tobago. Maar nog nooit op de Nederlandse Antillen. Toen ik dus in contact kwam met Tourism Cooperation Bonaire, was ik al snel super enthousiast om Bonaire te gaan verkennen. Over precies een week is het zo ver!

Wat gaan we doen op Bonaire?

Ons bezoek aan Bonaire bestaat uit verschillende onderdelen. De eerste 5 dagen bestaan uit een persreis, die TCB in overleg met wat bij ons en Reismeisje past, heeft samen gesteld. We gaan bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen bij een donkey farm, mountainbiken door het national park, lora’s bekijken (een papegaaiensoort) en Bonaire op culinair vlak ontdekken. Omdat ik het belangrijk vind om een bestemming ook echt goed te leren kennen en we daar simpelweg meer tijd voor willen pakken, hebben we er zelf nog 9 (!) dagen aan vast geplakt. Hoppa Lachen! Tijdens die dagen verblijven we in een leuke AirBnB tussen de locals en zijn we van plan lekker over het eiland te gaan toeren met een scootertje. We gaan ongetwijfeld ook nog een aantal keren duiken, want dat schijnt rondom Bonaire natuurlijk fantastisch te zijn.

Mauritius

Én op zaterdag 20 november a.s. ga ik ook nog iets anders te geks doen! Ik ga namelijk live een yoga en mindfulness les geven bij Bonaire Courtyard Marriott! Live als in dat je er live bij kunt zijn, mocht je op Bonaire zijn toevallig. Maar ook live in de zin dat deze les live wordt gestreamd via de Facebook pagina van TCB. Het gaat echt heel gaaf worden! Mocht je er bij willen zijn: ik geef de les om 11:00 uur in de ochtend Caribische tijd, 16:00 uur in de middag Nederlandse tijd.

 

Tot zo ver even de aankondiging voor volgende week. Mocht je nog speciale tips hebben voor Bonaire, laat het zeker even weten in de comments. Altijd leuk!

 

 

 

@Caribisch gebied #Cariben #Bonaire

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.