Oeganda is coming

Reismeisje 14 juni 2014

Oeganda

Over minder dan 2 weken zit ik in ’t vliegtuig naar Oeganda. Woehoe! Ik heb er superveel zin in 8-) . We hebben een nachtvlucht vanaf Düsseldorf met een korte tussenstop in Dubai om even te ontbijten en dan hup door naar Entebbe in Oeganda. Daar komen we rond 1 uur in de middag lokale tijd aan. Perfect! Het vliegveld schijnt nog best wel een stukje van de hoofdstad Kampala te liggen, dus dan hebben we meteen een mooi busritje voor de boeg. Snel ergens een hostel zoeken en dan plof ik waarschijnlijk in een hangmat neer ;-) .

De reis.

Deze reis gaat iets anders zijn dan hoe we normaal gesproken reizen, omdat we een auto hebben gehuurd. Oeganda per openbaar vervoer schijnt niet bepaald relaxed te zijn en het lijkt ons ook wel eens leuk om een roadtrip te doen :-) . Helemaal als dat in Afrika is, met je tentje bij de hand. De ochtend na aankomst kunnen we in elk geval de auto op halen en vertrekken we meteen uit Kampala. Steden zijn niet echt mijn cup of tea. Uiteindelijk zullen we ruim 2 weken door Oeganda reizen en een week door Rwanda. Dikke kans dat dat trouwens ook nog wel weer anders wordt. Niets zo veranderlijk als een backpacker. En daarna is het feest nog niet afgelopen, want dan vliegen we weer via Dubai terug, waar we dan ook meteen maar 3 dagen blijven hangen. Leuk toch?


Nog eventjes en dan is het zo ver! Tot die tijd blijf ik natuurlijk lekker veel bloggen op Reismeisje en ook tijdens onze reis zullen er genoeg nieuwe artikelen te lezen zijn. Misschien niet dagelijks als er ergens in de rimboe geen bereik is, maar ik hoop dat jullie dat wel begrijpen ;-) .

@Afrika @Oeganda #reizen #backpacken #Rwanda #roadtrip #oeganda

4 reacties

 • samantha

  14 juni 2014 om 09:47

  Ik ben in maart en april in uganda geweest. Heb vrijwilligers werk gedaan en veel gereisd. Hoop dat jou reis ook zo geweldig word als die van mij is geweest. Veel plezier alvast!

  Beantwoorden

 • Karbonkel

  14 juni 2014 om 19:47

  Klinkt heerlijk! Heel veel plezier alvast.. ik ben jaloers ;)

  Beantwoorden

  • Reismeisje Karbonkel

   16 juni 2014 om 06:46

   ;-) Thanks!!

 • Marcella

  15 juni 2014 om 18:34

  Steden zijn niet je cup of tea, maar dan wel een paar dagen Dubai? ;-) Je reis wordt vast prachtig, fijn dat het al bijna zover is. Veel plezier met de voorpret!

  Beantwoorden

  • Reismeisje Marcella

   16 juni 2014 om 06:48

   Tja. Juist omdat steden niet mijn ding zijn hebben we dat er nu aan vast geknoopt. Met een tussenstop die we toch al hadden in Dubai. Ennnnn, we zijn zeker niet van plan 3 dagen in de stad te blijven hangen. Ben heel benieuwd!

 • Oeganda preps | Reismeisje

  20 juni 2014 om 06:53

  […] minder dan een week zit ik in Afrika . Joehoe! Zoals ik laatst al schreef wordt dit een iets andere reis dan normaal gesproken. Ook omdat er een aantal zaken van tevoren […]

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.