Mini reisjes voor de komende tijd

Reismeisje 07 mei 2021

Texel Boutique Hotel

Als je me via Instagram volgt, heb je er vast al wel iets van voorbij zien komen: de uitstapjes die de komende tijd op de planning staan. Superleuk Lachen! Weliswaar allemaal nog in Nederland, maar je hoort mij niet klagen. Het is nog even niet anders en als ik iets het afgelopen jaar heb geleerd, is het wel dat Nederland me nog steeds kan verrassen! Neem nou afgelopen maandag en dinsdag. Toen waren we op uitnodiging twee dagen bij het Volkshotel in Amsterdam. Een hotel waar ik nog nooit van had gehoord, maar wat echt een plaatje van een mini escape bleek te zijn. Volgende week volgt daar een uitgebreid artikel over. Voor vandaag wil ik je graag meenemen naar de bestemmingen die we de komende tijd gaan bezoeken. En extra tips zijn natuurlijk altijd welkom!

#1 Mijn verjaardag in de Biesbosch

17 mei ben ik jarig Lachen. En ik houd er van om mijn verjaardag op een nieuwe plek te vieren. Gewoon met z’n tweetjes. Een plek die ik niet ken. Heerlijk. Het heeft me tijdens mijn verjaardag al in Griekenland, Oostenrijk, China, Texel en Vanuatu gebracht. En dit jaar in de Biesbosch! Een prachtig mooi natuurgebied waar ik eigenlijk al langere tijd naar toe wilde. Ik ben er gewoon nog nooit geweest, terwijl ik zó van natuur en wandelen houd. Toen Maurice me een aantal weken geleden vroeg wat ik met mijn verjaardag wilde doen, dacht ik er dan ook niet lang over na. We hebben een heerlijk vakantiehuisje geboekt, inclusief sauna en lekkere tuin rondom. Het idee is lekker te wandelen, te barbecueën, een dagje naar Eindhoven te gaan en vooral te genieten.

Bekijk hier ons vakantiehuisje

Den Haag stad1 4049

#2 Stedentrip Den Haag

Den Haag vind ik echt een prachtige stad! Het is ondertussen al wel eventjes geleden dat ik er voor ’t laatst was. Eind mei ga ik een weekendje weg met een vriendin en zij wilde graag een combinatie van stad met strand. Den Haag it is! Ondanks dat het in een hotel nog wel iets behelpen is in deze tijd, hebben we toch gekozen voor een fijn hotel in het centrum van de stad. Inclusief ontbijt kostte ons dit nu trouwens maar €115 per nacht. Veel zin in!

Bekijk hier ons hotel in Den Haag

#3 Werelderfgoed in Drenthe

2 dagen ná Den Haag gaan we 4 dagen op ontdekkingstocht in de provincie Drenthe. Misschien wel de provincie die ik het minste ken. We bezoeken de zogeheten Koloniën van Weldadigheid, Frederiksoord en Veenhuizen. Zo’n 200 jaar geleden verhuisden mensen gedwongen vanuit de stad naar zogeheten koloniën op het platteland elders in het land. In Drenthe vond je een aantal van die plekken. En die plekken zijn ondertussen Werelderfgoed geworden. We gaan tijdens die 4 dagen verschillende plekken bezoeken en elke nacht ergens anders slapen. Superleuk!

#4 Stedentrip Alkmaar

Eind juni ga ik opnieuw een weekendje weg met een vriendin. Dit keer hebben we een superleuk appartementje geboekt in het centrum van Alkmaar. Pal aan de gracht. Alkmaar is zo’n stad waar je misschien niet als eerste aan denkt bij een stedentripje en toch is ’t erg de moeite waard! Ik vind het een supergezellig stadje met veel sfeer en gezelligheid. Mocht je nog tips hebben voor leuke restaurants, laat het zeker weten.

Bekijk hier ons appartementje

#5 Kamperen in een vouwwagen

Ha! Dit is toch zo superleuk Lachen! Begin juli staat er een vouwwagen voor ons klaar op een heerlijke camping aan het water. We gaan 3 dagen kamperen, beiden voor het eerst met een vouwwagen. Hierover later meer.

Bali Ubud offer

#6 Indonesië in Nederland

En dan een laatste geplande uitstapje voor juli. Iets wat al langer op mijn lijstje stond eerlijk gezegd. We gaan namelijk overnachten in Hotel Jakarta in Amsterdam. Ik weet niet of je ooit plaatjes van dit hotel hebt gezien, maar zoek ’t zeker even op. Het is echt prachtig! En totaal in Indonesische sferen opgezet. Kunnen we al vast lekker even wennen voor onze reis in oktober in Indonesië Lachen.

Bekijk hier Hotel Jakarta

Tot zo ver wat er allemaal gepland staat tot en met juli. Best veel en onwijs divers. Ik heb er in elk geval helemaal zin in. Mocht je nog tips hebben voor één van onze bestemmingen, laat het zeker even weten!

#nederland #Biesbosch #Drenthe #den haag #Alkmaar

1 reactie

 • Elizabeth Walter

  24 mei 2021 om 06:00

  LENDINGTREE® LENINGEN INC.


  Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te betalen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen op de loer liggen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

  Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.


  Neem vandaag nog contact met ons op via.

  E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
  E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)
  Website: www.landingtree.com

  Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.