Het allereerste Reismeisje event

Reismeisje 17 augustus 2020

Reismeisje event

Het is zo ver! Eindelijk kan ik hier iets meer over delen Lachen. In eerdere artikelen en via Instagram vertelde ik er de afgelopen tijd al wel eens over. Over een wens die ik al langer heb. Een eigen event. Een Reismeisje event. Kleinschalig, intiem en waarin veel ruimte is om te delen over reizen. Mijn mooiste, gekste, meest bijzondere reiservaringen. Mijn ervaringen met een jaar wereldreizen. En ook over wie ik ben. Persoonlijk. Wat me heeft gedreven om 7 jaar geleden met Reismeisje te beginnen en waar ik nu sta als fulltime ondernemer. Hoewel Reismeisje natuurlijk vooral een online bedrijf is, heb ik veel contact met volgers. Wekelijks krijg ik verschillende mailtjes, die ik altijd met veel plezier beantwoord. Ik ben gewoon een mensen mens. Ik vind het leuk om met mensen te verbinden. Te praten over een gemeenschappelijke passie. En dat is precies waarom ik megaveel zin heb in het allereerste Reismeisje event!

Evenement in Corona tijd

Eigenlijk had ik dit event al voor afgelopen voorjaar in gedachten. Het speelt al jaren door mijn hoofd. En toen kwam er natuurlijk corona. De wereld werd anders en alle evenementen, welke grootte dan ook, werden afgelast. Logisch en terecht. Ondertussen is de situatie wat verbeterd en zijn de regels versoepeld. Evenementen tot 100 personen zijn weer toegestaan. En natuurlijk op 1.5 meter afstand. Nu is het sowieso nooit mijn idee geweest om dit grootschalig aan te pakken. Dat is niet wat bij me past. Ik wil júist dat kleinschalige! Dat intieme. De tijd hebben om met iedereen te praten. Dat er onderling gedeeld kan worden. Exclusief en intiem. Los van de 1.5 meter waar ook ik me sowieso aan te houden heb qua organisatie, is er dan ook niets wat dit event in de weg staat nu. En dus heb ik besloten dit vandaag op de blog uitgebreid te delen!

Een middagje reizen, borrelen en delen

Wat gaat er precies gebeuren? Het Reismeisje event gaat plaatsvinden in Apeldoorn. Midden op de Veluwe. Bij een supergave, industriële locatie. Ik huur daar exclusief een ruimte af, waar we ongestoord een geweldige, inspirerende middag gaan beleven met elkaar. Het zal plaats gaan vinden op een zondagmiddag in oktober-november. De exacte datum volgt snel! Qua programma ga ik uitgebreid vertellen over de wereldreis die ik heb gemaakt. Een jaar lang over de wereld. Van Zuid-Amerika naar de Cariben, Polynesië, Oceanië, Azië en uiteindelijk het Midden-Oosten. Ik deel mijn meest bijzondere, mooie en bizarre ervaringen. Ik vertel over bestemmingen waar ik een extra band mee heb gekregen. Dingen die ik anders zou doen als ik weer een wereldreis zou maken. En natuurlijk vertel ik ook meer over Reismeisje. Waarom ik daar 7 jaar geleden mee gestart ben, de ontwikkeling die het heeft door gemaakt en hoe het me ondersteunt in het leven dat ik wil leiden. Uiteraard is er tijdens deze middag meer dan voldoende tijd om vragen te stellen én we gaan gezellig met elkaar borrelen. Kortom, een gezellige, inspirerende middag met gelijkgestemden, waarin je totaal ondergedompeld wordt in al het moois dat de wereld te bieden heeft!

Wil je er bij zijn?

Zoals gezegd, volgt de exacte datum snel Knipogen. Net als een uitgebreid programma. Word je hier echter al net zo enthousiast van als ikzelf ben? Meld je dan al vast aan door mij een mailtje te sturen via onderstaande link. Dan zet ik je op de wachtlijst en hoor je het als eerste als de inschrijving definitief is geopend. Via Instagram zijn er al aardig wat mensen die zich hebben aangemeld, dus wees er op tijd bij. Er zijn namelijk echt beperkt plekken. Een kaartje zal rond €37.50 per persoon gaan kosten (inclusief alle drankjes, hapjes, parkeergelegenheid en alles wat ik die middag verder bied).

Ja, ik wil graag op de wachtlijst

Tot zo ver. The word is out. Superleuk! Ik kan niet wachten tot het zo ver is en ik een aantal van jullie live ga ontmoeten. Ik ben benieuwd naar de reacties!

#reismeisje #reisblog #persoonlijk #wereldreis

1 reactie

  • Michel

    17 augustus 2020 om 12:11

    Superleuk joh!! Wie had dat dan 7 jaar geleden kunnen denken he: een Reismeisje-event!! Gefeliciteerd hiermee en ik hoop dat je heeeeel veel aanmeldingen krijgt. Helaas ligt mijn "reis-tijd" nu ff op zijn gat, maar bij groots succes van dit event (ga ik gewoon vanuit hoor) ben ik er in de toekomst hopelijk nog wel een keer bij.

    Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.