Droom je van een wereldreis? Koop mijn e-book!

Reismeisje 19 juli 2020

Wereldreis e book

Het is zo ver. Mijn eigen e-book is een feit Lachen! Een idee wat ik al zó lang in mijn hoofd had is eindelijk werkelijkheid geworden. Een idee wat na mijn eigen wereldreis ontstond. Puur op basis van mijn eigen ervaringen. Er waren zo veel dingen waar ik in de voorbereiding, tijdens het reizen zelf én na terugkomst tegenaan liep. En stuk voor stuk waren het dingen waar ik lastig de juiste informatie over kon vinden. De ene website zei A, de andere zei B. De gemeente zei dit, de verzekeraar zei dat. Budgetoverzichten waren lastig te vinden. En op de anticlimax die het kan zijn als je terug komt van zo’n te gekke, langere reis was ik al helemaal niet voorbereid! Waarom was er niet één overzichtelijke bron waar je alle relevante informatie voor een wereldreis kon vinden? Het zaadje iss toen gepland. Voor dit e-book. Om andere mensen met dezelfde droom als ik had te helpen, te inspireren en tijd te laten besparen. 100% vanuit mijn eigen ervaring en met veel persoonlijke tips.

Inhoud van mijn e-book

En nu is dat langverwachte e-book over het maken van een wereldreis er. En wat ben ik er blij mee Lachen! Het is precies geworden zoals ik wilde. Zowel inhoudelijk als ook qua design en vorm. Handzaam, praktisch en overzichtelijk. Het e-book is verdeeld in voorbereiding (het grootste en meest belangrijke onderdeel), tijdens het reizen en na terugkomst. In het deel over de voorbereiding vind je informatie over kosten per werelddeel, verzekeringen, visa, het verhuren van je (koop-)huis, regels omtrent uitschrijven bij je gemeente, tips voor het bepalen van je reisroute en heel veel persoonlijke tips die ik uit eigen ervaring heb opgedaan. Het deel tijdens de wereldreis bevat informatie over budgettering terwijl je reist, waar je aan moet denken bij calamiteiten en mijn ervaringen over hoe je 100% geniet van je reis en thuis ook echt thuís laat. Het laatste deel gaat over de het weer terugkomen na een wereldreis. Hoe dat is, waar je aan moet denken en vooral hoe je om gaat met de impact die zo’n langere reis hoe dan ook heeft. Kortom, een compleet en praktisch overzicht van alles waar je aan moet denken als je een wereldreis wilt gaan maken! Of dat nu 1.5 jaar, 10 maanden of een half jaar is.

Heb jij dus een droom om ooit die wereldreis te maken? Of misschien zijn je plannen al heel concreet? Of ben je gewoon op zoek naar wat reisinspiratie? Dan is mijn e-book zeker iets voor jou Knipogen! Het zal je veel uitzoekwerk, tijd en de nodige frustratie besparen. Het klinkt misschien gek om te zeggen, maar ik had gewild dat dit e-book er was toen ik zelf bezig was met het plannen van mijn wereldreis. En precies daarom heb ik het geschreven. Via onderstaande button kom je op mijn website Wereldreistips terecht, waar je meer informatie vindt en natuurlijk het e-book kunt downloaden. Je betaalt eenmalig €14.95 en dan kun je het e-book downloaden op elk device van je keuze. Handig ook voor als je onderweg bent. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt, laat het me zeker weten!

Meer informatie

#wereldreis #RTW #reizen #reistips #e-book

1 reactie

 • taja

  15 januari 2022 om 11:36

  Heeft u financiële problemen? Wilt u uw bedrijf laten groeien?
  Heeft u een persoonlijke lening nodig?
  Wij kunnen u leningen verstrekken van 3.000 tot 550.000 euro met een rentepercentage van 3%.
  Neem contact met ons op:
  gtano4867@gmail.com

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.