Een nieuw project vanuit Reismeisje

Reismeisje 04 juni 2020

Reismeisje

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met nieuwe dingen. Ideeën die ik al langer had. Ze stonden gepland voor volgend jaar. Dit jaar zou mijn focus namelijk liggen op het verder optimaliseren van het blog én mijn yoga en mindfulness events en weekenden met Yogabubbel. Dat was wel even voldoende. Nog los van dat ik niet geloof in 10 dingen tegelijk doen. En toen was daar half maart. Premier Rutte met zijn boodschap. Een logische boodschap, die ik als mens natuurlijk alleen maar kan steunen. Als ondernemer was de impact meteen merkbaar. Dáár. Een vol geboekt yogaweekend op Texel kon niet door gaan. Een event vorig weekend op de Veluwe ook niet. En dan Reismeisje. Ook daar was de invloed van de tijd te merken. Mensen zijn simpelweg minder op zoek naar reistips en -inspiratie. Het maakte dat er ruimte ontstond. Ruimte om andere dingen op te pakken. Ideeën uit te werken. Ideeën die ik dus al langer had en die eigenlijk voor volgend jaar op mijn planning stonden. Vanuit Yogabubbel schreef en ontwikkelde ik de afgelopen maanden een online cursus over ‘mindful leven’; weg bij ‘wat als’ gedachtes en stress en meer leven vanuit ontspanning en plezier. Ik ben er onwijs blij mee en trots op! Uiterlijk volgende week lanceer ik mijn cursus, daarover later meer.

Taj Mahal 2

Wereldreis tips

En dan Reismeisje. Want daar lag ook al langer een idee op de plank. Of ideeën Knipogen. Één er van was het bundelen van al mijn wereldreis tips. Van de reisroute en het onderverhuren van je huis tot de beste reisverzekering, tips en consequenties over uitschrijven uit je gemeente, kostenplaatjes van alle werelddelen en de dilemma’s van weer thuis zijn. Alles gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Dit idee is eigenlijk ontstaan vanuit jullie. Mijn lezers en volgers. De wereldreis is het meest bevraagde thema op Reismeisje. Vrijwel wekelijks krijg ik er vragen over in mijn mailbox. Ik heb destijds zelf ook ervaren dat het niet altijd gemakkelijk is de juiste informatie te vinden. Laat staan dat je het overzichtelijk op één plek vindt. Inclusief ervaringen van mensen die daadwerkelijk op wereldreis zijn gewéést. Iets wat ik zelf als heel waardevol heb ervaren. Zo ontstond een poosje geleden dus al het idee om alles wat ik weet en heb ontdekt over het maken van een wereldreis te bundelen. In een e-book. Gaaf vorm gegeven, overzichtelijk, interactief en eenvoudig te downloaden. Ondertussen heeft dit project flink vorm gekregen, heb ik het e-book geschreven en wordt het as we speak ontworpen. Zó gaaf! Ik heb nog geen exacte deadline, maar begin juli zal ik het e-book lanceren. Mocht je het leuk vinden om een berichtje te ontvangen zodra mijn e-book klaar is, kun je je onderstaand aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Superleuk Lachen!

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven

Tot zo ver mijn update over dit nieuwe project onder de vlag van Reismeisje. De komende tijd zal in het teken staan van het e-book helemaal finetunen, mijn Yogabubbel cursus uitrollen én de eerste reisjes weer gaan maken. In eigen land. Waar ik natuurlijk uitgebreid over ga schrijven. Volgende week zitten we een weekje aan het Veluwemeer, in een prachtige strandvilla. En de week daarop gaan we 4 dagen varen met een eigen bootje door onze mooie Friese provincie. Daar heb ik onwijs veel zin in! Via Instagram kun je ons op dit soort reisjes ‘live’ volgen.

Wat zijn jouw plannen voor de komende tijd? Heb je misschien al weer een eerste uitstapje gepland staan?

#wereldreis #RTW #persoonlijk #reistips

1 reactie

  • Laura

    04 juni 2020 om 09:14

    Zo tof! Ik heb me ingeschreven! :D Ik ga je bericht ook delen :-)

    Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.