Daar gaan we weer!

Reismeisje 17 maart 2017

Weekendje weg

Ha! Daar gaan we weer Lachen. Einde van deze dag ben ik weer op pad naar een nieuwe bestemming. Dit keer wederom een dichtbij huis bestemming. M'n vriendin kwam er een aantal weken geleden mee. Even lekker een weekendje weg samen. Daar ben ik natuurlijk altijd voor in en dus gingen we op zoek naar een leuke stad waar we vooral lekker kunnen eten, wandelen, shoppen en een dansje kunnen doen. In eerste instantie wilden we gewoon in Nederland blijven, tot mijn vriendin een te gekke aanbieding zag in...Keulen!

Wat gaan we in Keulen doen? Keulen is niet per se een stad die hoog op mijn steden bucketlist stond Knipogen, maar ik herinner van lang geleden dat het er wel mooi is. Een prachtig oud centrum met dito kathedraal heeft. Daar houd ik van! We hebben een hotel geboekt pal in het centrum van Keulen, zodat we lekker alles makkelijk kunnen lopen. Het gaat geen standaard Reismeisje like weekend worden, dat weet ik nu al. Geen uitgebreide sightseeing, flinke hike of roadtrip door de omgeving. Daarvoor in de plaats gewoon een relaxt, gezellig vriendinnenweekend. Heerlijk, ik heb er zin in!

Voor dit weekend zijn we zeker nog op zoek naar goede tips; restaurantjes, leuke buurtjes, gezellige kroegen, kom maar door! En als je het leuk vind ons op de voet te volgen, volg me dan via Instagram. Daar zal ik heel regelmatig iets posten. Fijn weekend al vast!

@Europa @Duitsland #Weekendje weg #Duitsland #keulen #stedentrip #europa

1 reactie

  • Michèl

    18 maart 2017 om 15:29

    Als ik me niet vergis zit langs de rivier daar het chocolade museum van Lindt. Leuk om te bezoeken en de bistro die erbij zit heeft ook wel smakelijke dingen ;) veel plezier!!

    Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.