Adiós vanaf Schiphol

Reismeisje 14 oktober 2018

Ashtanga2

Het is zo ver. Daar sta ik dan. Op Schiphol. Te wachten op mijn vliegtuig dat me naar een Zuidelijk puntje van Europa zal gaan brengen. Spanje. Het is er nu 28 graden. Heerlijk. Maar daar ga ik niet voor. Als je regelmatig op Reismeisje te vinden bent, dan weet je ondertussen dat ik er mijn diploma voor ashtanga yoga lerares ga halen. In 4 weken tijd. 200 uur les in totaal. Het is iets wat al jaren door mijn hoofd heeft gespookt. Soms verdiepte ik me er wat serieuzer in, maar minstens zo vaak schrok ik af van het aantal uren en bovenal het hele idee van les geven nadien. Niet het les geven zélf, maar de gedachte dat er nóg iets aan mijn toch al drukke leven zou worden toegevoegd. Nog meer schema's en het gevoel van 'moeten'. Dat weerhield me altijd. Not anymore Lachen. Dit jaar groeide dat oude idee echt uit. Het vond voedingsbodem. Ik ging op onderzoek uit. Het bracht me van een Nederlandse opleiding naar eentje in India, Costa Rica  en uiteindelijk dus Spanje. Daar vond ik iets wat écht bij me past. Een gezellige, kleine B&B, leuke, nuchtere mensen en een divers, breed programma. Lekker eten, een zwembadje en wijn van druiven vol zon. Heerlijk!

Vandaag is het dus zo ver. Vanavond kom ik er aan. Op Sevilla Airport. Vanaf daar is het nog zo'n 100 kilometer naar die leuke B&B. En dan begint mijn eigen reis morgenvroeg. Om half 8 sta ik op mijn yogamat. 4 weken lang. Ik heb er ontzettend veel zin in ♥. De komende weken zal ik zeker blijven bloggen op Reismeisje. Over mijn ervaringen in Spanje en natuurlijk ook over andere landen en onderwerpen die jullie van me gewend zijn. De frequentie zal alleen wel iets lager komen te liggen verwacht ik. Ik wil deze 4 weken graag ten volle beleven. Me er in onderdompelen. Via Instagram zal ik regelmatig foto's posten. Leuk als je me op die manier volgt.

Voor nu zeg ik adiós en alle liefs! Dank voor al jullie lieve reacties ♥. 

@Europa @Spanje #Spanje #ashtanga yoga #yoga #reismeisje #reizen #europa #persoonlijk

4 reacties

 • Lisanne

  14 oktober 2018 om 08:22

  Hopelijk geen last van de storm!! Geniet!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Lisanne

   15 oktober 2018 om 12:47

   Nee, het is helemaal goed gegaan gelukkig. Dank!

 • Michel

  14 oktober 2018 om 10:30

  Heel veel succes en plezier!!!!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Michel

   15 oktober 2018 om 12:48

   Dank Michel ♥

 • Agnes

  14 oktober 2018 om 23:06

  Als ik het goed begrijp heeft yoga ook veel met het hindoeïsme te maken toch? Kijk maar uit... vind het toch altijd wel een beetje gevaarlijk.

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Agnes

   15 oktober 2018 om 12:50

   De oorsprong komt er zeker vandaan, maar yoga is een totaal eigen iets met een eigen filosofie als basis. Er komen ook veel boeddhistische aspecten in terug bijvoorbeeld. Niets om je zorgen over te maken in elk geval ;-).

 • Laura

  15 oktober 2018 om 07:57

  Veeeeel succes!!!!

  Beantwoorden

  • Reismeisjenl Laura

   15 oktober 2018 om 12:51

   Dank lieve Laura!!

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.