5x favoriete video's van onze reizen

Reismeisje 22 november 2017

Reizen video

Ik post natuurlijk zo'n 3x per week artikelen waarin ik veelal foto's gebruik. Zeker ook tijdens onze wereldreis heeft Gerben heel wat gefotografeerd en ik liep er met mijn kleine cameraatje voor selfies achter aan Tong uitsteken. Maarrrrrr wist je dat we ook veel van al onze reizen hebben gefilmd? Beelden zeggen vaak zo veel meer nog dan woorden alleen, dus het leek me leuk jullie een vijftal van mijn favoriete video's te laten zien. Komen ze!

Colombia in 1 minuut. Colombia is echt mijn meest favoriete land Lachen. De gastvrijheid en het vrolijke karakter van de mensen, prachtige natuur, duizelingwekkende steden, bounty strandjes en kleurrijke cultuur maken het voor mij gewoon echt een feest om door dit heerlijke land heen te reizen. In deze video neem ik je in 1 minuut naar door de highlights van Colombia.

Frans Polynesië. Ha! En dan dit paradijsje, Frans Polynesië. We hopten er van Tahiti naar Moorea, Bora Bora en Maupiti. Ik had nooit verwacht dat dit zo'n bijzondere en gave regio zou zijn!

Brazilllllllll. We startten onze wereldreis in Brazilië. Daar reisden we in ongeveer 3.5 week door met name het Zuiden van dit immens grote land. Inclusief de prachtige Pantanal. Heel erg de moeite!

Mysterieus Iran. Iran is zonder twijfel een van de meest bijzondere bestemmingen waar ik ooit ben geweest. Mysterieus en zo compleet anders dan wat ik ook maar eerder heb gezien. Ik hoop dat ik je met deze video kan laten zien hoe prachtig Iran is en dat het zeker ook een te gekke backpack bestemming kan zijn!

Horror hike in Nicaragua. Dit is een al iets oudere video en daarmee is de kwaliteit niet heel erg top...Maar ik zet 'm er toch bij, omdat dit echt een van de meest hilarische en meest vreselijke hikes was die ik ooit heb gemaakt Knipogen. Ook wel eens leuk om te laten zien toch? En sowieso in Nicaragua een fantastisch heerlijk land!

Dat zijn ze. Mocht je meer video's van onze reizen willen zien, kun je die vinden op het YouTube kanaal van Reismeisje. Welk land spreekt je op basis van deze video's het meeste aan?

#wereldreis #RTW #youtube #reizen #backpacken

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.