Win een abonnement op Tijdschrift.nl!

Reismeisje 12 februari 2020

Tijdschrift NL sfeer

Laatst schreef ik een uitgebreid artikel over lange reisdagen. Over mijn ervaring daarmee en vooral hoe je ze door komt. Al die uren in de bus, trein of wachtend op een vliegveld. Één van de tips die ik gaf, is de Tijdschrift.nl app; een app waarmee je maar liefst 75 Nederlandse tijdschriften kunt lezen via je smartphone, tablet of computer. Ideaal op reis vind ik! Waar je ook bent, je kunt er altijd even een tijdschrift ‘bij pakken’. Zeker ook omdat je, zodra je een tijdschrift gedownload hebt, geen internet meer nodig hebt om datzelfde tijdschrift te lezen. Op die manier kun je heel wat uurtjes weg dromen bij Lonely Planet Magazine of één van de andere leuke tijdschriften Knipogen.

Tijdschrift NL Lonely Planet

Winactie Tijdschrift.nl

Via Facebook en Instagram kreeg ik veel enthousiaste reacties over deze app. Daarom vind ik het éxtra leuk dat ik namens Tijdschrift.nl 3 maanden abonnement op de app weg mag geven! 3 maanden genieten van allerlei tijdschriften op 5 verschillende devices; hoe leuk is dat?! Wil je kans maken op deze superleuke prijs? Dat kan door het volgende te doen:

1. Laat in de comments weten waarom jij dit abonnement graag wilt winnen.

2. Volg Tijdschrift.nl via Facebook óf Instagram.

That’s all. Deze winactie loopt tot en met 16 februari 2020 en de winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Ik ben benieuwd naar de reacties!

#reizen #winactie #reistips

15 reacties

 • Janna

  12 februari 2020 om 07:29

  Lijkt me super leuk om te winnen! Niet alleen fijn om altijd een tijdschrift bij de hand te hebben, maar op deze manier ook een leuke manier om veel nieuwe tijdschriften te leren kennen. Ik ga binnenkort naar Ierland voor het WK touwtrekken en dan komt dit super van pas voor de wacht momenten tussendoor!

  Beantwoorden

 • Lindy

  12 februari 2020 om 07:40

  Leuke winactie! Ik kende de app nog niet. Sinds een tijdje ben ik verhuisd naar Kenia voor een nieuwe baan. Heel leuk, maar ik kan wel wat Nederlands vertier gebruiken zo af en toe! :)

  Beantwoorden

 • Floor Jonkman

  12 februari 2020 om 07:48

  Ik zou dit heel graag willen winnen! Ik ben gek op tijdschriften: leuk om nieuwe inspiratie op te doen voor zowel reizen als lekker koken. Het is ook lekker ontspannend om een tijdschrift door te bladeren met andere thema’s er is namelijk zoveel keus.

  Beantwoorden

 • Robs_travelgoals

  12 februari 2020 om 07:50

  Dit wil ik! Super handig voor in het vliegtuig!

  Beantwoorden

 • Chantal Cornelissen

  12 februari 2020 om 07:50

  Lijkt me super leuk om te winnen! Ik had er nog nooit over gehoord maar wat een goed idee, als ik het zou winnen zou ik er veel gebruik van maken!!

  Beantwoorden

 • Arja

  12 februari 2020 om 08:30

  Tijdens onze reizen met backpack nemen tijdschriften te veel plek ik beslag waardoor we ze maar niet meenemen. Zonde natuurlijk! LINDA., National Geographic Traveler, &C en Flair zijn namelijk wel mijn favoriete leesvoer! Deze prijs zou dan ook goed gebruikt worden als ik hem win! Fingers crossed!

  Beantwoorden

 • Jolijn

  12 februari 2020 om 14:03

  Super leuke actie, ik maak graag kans! Het is de perfecte manier om gewicht en ruimte te besparen tijdens mijn toekomstige reis. Ik volg tijdschrift.nl op instagram (:

  Beantwoorden

 • Laurine

  12 februari 2020 om 22:28

  Lijkt mij ideaal voor op reis. Voor onderweg, of even bij te komen van een lange reis. Komt helemaal van pas voor onze wereldreis komend najaar

  Beantwoorden

 • Rianne

  13 februari 2020 om 16:59

  Wat een toffe actie! Ik ben dol op lezen, en reis in mei en juni door Amerika. Heerlijk om dan na een lange dag met veel indrukken even bij te komen met een tijdschrift! Ik volg tijdschrift.nl op instagram :-)

  Beantwoorden

 • Anja

  14 februari 2020 om 14:30

  Omdat mijn motto is: een dag niet gelezen is een dag niet geleefd, en dan bij voorkeur tijdschriften. Zoveel tijdschriften kopen wordt een wel erg dure hobby, dus deze tijdschrift.nl app klinkt ideaal. Hopelijk leest het net zo lekker en makkelijk als een papieren tijdschrift.. kortom, ik wil graag kennismaken met tijdschrift.nl.

  Beantwoorden

 • Shirley

  14 februari 2020 om 21:11

  Ahhh, dit lijkt mij leuk om de dagen een beetje mee door te komen. Helaas zit ik even zonder werk, dus het is meer dan welkom!

  Beantwoorden

 • Marjon

  15 februari 2020 om 22:26

  Oh wat een leuke prijs! Mijn werk bestaat uit hollen of stilstaan. Ontzettend leuk werk op de verloskamers, maar tijdens stilstaan kan ik wel wat tijdverdrijf gebruiken, en dan is dit ideaal.

  Beantwoorden

 • J.N. Kingma-Postma

  16 februari 2020 om 16:12

  Lijkt me geweldig om te winnen. Tijdschriften zijn tegenwoordig steeds duurder. Bovendien kun je als je wint vele nieuwe tijdschriften leren kennen.

  Beantwoorden

 • Corinne Bruinstroop

  16 februari 2020 om 16:41

  Ik ben dol op tijdschriften nu ga ik naar de bieb om ze te lezen en het zou heerlijk zijn om het gewoon thuis te doen.

  Beantwoorden

 • taja

  15 januari 2022 om 11:31

  Heeft u financiële problemen? Wilt u uw bedrijf laten groeien?
  Heeft u een persoonlijke lening nodig?
  Wij kunnen u leningen verstrekken van 3.000 tot 550.000 euro met een rentepercentage van 3%.
  Neem contact met ons op:
  gtano4867@gmail.com

  Beantwoorden

Instagram

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste, leukste en mooiste blogs? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en lees leuke extra’s.